Xiaomi, MIUI 11'in Yakın Zamanda Yayınlanacağını Açıkladı

37
3
3
0
0
Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi'nin kullanıcıları için sunduğu Android tabanlı arayüzün son sürümü olan MIUI 11, kısa bir süre sonra kullanıcıların hizmetine sunulacak.

Google'ın geliştirmeye devam ettiği mobil işletim sistemi Android'in açık kaynak kodlu olması akıllı telefon üreticilerine büyük avantajlar sunuyor. Android'in bu yapısından faydalanan teknoloji üreticileri, Android tabanlı kendi arayüzlerini oluşturarak kullanıcılarına özel bir deneyim sunuyorlar.

Android tabanını kullanarak kendi arayüzünü oluşturan şirketlerden bir tanesi de Xiaomi. Xiaomi, kendi arayüzü MIUI üzerinde çalışmalarını sürdürüyor ve bu arayüzün yeni sürümü MIUI 11'in hizmete sunulması için kısa bir süre kalmış gibi görünüyor.

miui 11

Şirket yetkililerinin aylar önce yaptığı açıklamalarda MIUI 11'in özellikleriyle ilgili bazı detaylar paylaşılmıştı. Geçtiğimiz haftalardaysa şirketin ürün müdürü, kullanıcıların fazlasıyla şikayetçi olduğu reklam konusuna değinerek reklamların tamamen kaldırılmayacağını ancak MIUI 11'le daha az reklam yayınlanacağını ifade etmişti

Bir kez daha MIUI 11'le ilgili açıklamalarda bulunan Xiaomi Ürün Müdürü, yeni arayüzün ne zaman kullanıcıların hizmetine sunulacağını net olarak açıklamadı ancak bir imada bulundu. Ürün müdürünün yaptığı açıklamalara göre MIUI 11, çok da uzak olmayan bir gelecekte kullanıcıların hizmetine sunulacak.

Yakın bir tarihte kullanıcıların hizmetine sunulacak olan MIUI 11, kullanıcılara pek çok yenilik sunacak. Bu yenilikler kapsamında MIUI 11'in tüm simgeleri yeniden tasarlanmış durumda. Ayrıca kullanıcılara sunulacak yeni bir güç tasarruf moduyla kullanıcılar, sadece mesaj ve arama özelliklerini kullanabilecekleri bir moda sahip olacaklar. Bu modun aktif edilmesi durumunda MIUI 11'in renk sistemi de değişecek ve maksimum güç tasarrufu için tek renkli hale gelecek.

Eğer sizler de bir Xiaomi veya Redmi telefon sahibiyseniz sizin telefonunuz da MIUI 11 güncellemesini alabilir. Eğer telefonunuzun MIUI 11 alıp almayacağını öğrenmek isterseniz burada bulunan haberimize ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/08/16/miui-11-launch-soon/
37
3
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
37
3
3
0
0