Akıllı Mama Kabı, 4K TV ve Dahası... İşte Xiaomi'nin Türkiye'de Satışa Sunacağı En Yeni Ürünler ve Fiyatları

14
8
2
0
0
Xiaomi, Türkiye'de dopdolu bir lansman gerçekleştirdi. Bu lansmanda Xiaomi 12T serisinin yanı sıra en yeni ürünlerin de Türkiye tanıtımı yapıldı. İşte Xiaomi'nin Türkiye'ye giriş yapan en yeni ürünleri ve fiyatları...

Çinli teknoloji devi Xiaomi, bugün Türkiye'de gerçekleştirdiği bir etkinlikte en yeni ürünlerinin lansmanını gerçekleştirdi. Bu lansmanda en dikkat çeken ürün, hiç şüphesiz şirketin yeni amiral gemisi telefonları 12T ve 12T Pro'ydu. Ancak lansman bu iki telefondan ibaret değildi.

Şimdi sizlerle, Xiaomi'nin Türkiye pazarında satışa sunmaya başlayacağı en yeni ürünlere bakacağız. "Neler var?" diye soracak olursanız, "Neler yok ki!" diyebiliriz. Hadi lafı daha fazla uzatmayalım ve Xiaomi'nin en yeni ürünlerine yakından bakalım.

Xiaomi'nin Türkiye'deki en yeni ürünleri:

Redmi Pad

Redmi Pad

Xiaomi'nin Türkiye'ye getirdiği en yeni ürünlerden bir tanesi, Redmi markası adı altında piyasaya sürülen tablet, Redmi Pad oldu. 10.61 inç büyüklüğünde 2K çözünürlük ve 90 Hz tazeleme oranına sahip olan tablet, MediaTek'in Helio G99 işlemcisinden güç alıyor ve 8.000 mAh kapasiteli bir batarya ile geliyor. 8 MP çözünürlük sunan ön ve arka kameraya sahip olan tablet, 1 TB'ye kadar da microSD kart desteğine sahip olacak.

Redmi Pad'in Türkiye fiyatları şu şekilde:

4 GB + 128 GB 5.099 TL
6 GB + 128 GB 5.399 TL

Xiaomi Smart Band 7 Pro

Xiaomi Smart Band 7 Pro

Xiaomi'nin yepyeni akıllı saati Xiaomi Smart Band 7 Pro da Türkiye'ye gelmiş durumda. 1.64 inç büyüklüğünde AMOLED ekranla gelen akıllı saat, bir akıllı saatten beklentileri tümüyle karşılıyor. Always-on-Display ve otomatik ekran parlaklığı gibi gelişmiş özelliklere sahip olan saatin 235 mAh kapasiteli bataryası ise 12 gün kullanım imkanı tanıyor. 100'den fazla spor takip modu, 150'den fazla ekran seçeneğine sahip olan akıllı saat, Bluetooth 5.2 ve NFC gibi yeni nesil teknolojileri de destekliyor.

Xiaomi Smart Band 7 Türkiye fiyatı şu şekilde:

Xiaomi Smart Band 7 Açıklanmadı

Xiaomi TV P1E

Xiaomi TV P1E

Xiaomi'nin Türkiye'deki yeni akıllı televizyonu, androidtv işletim sistemine sahip. 65 inç büyüklüğünde 4K çözünürlük sunan televizyon, Dolby Vision ses desteği de sunuyor. Sesli asistan özelliğine de sahip televizyon, evdeki diğer akıllı ev ürünleriyle de entegre biçimde kullanılabiliyor.

Xiaomi TV P1E​ Türkiye fiyatı şu şekilde:

Xiaomi TV P1E 21.999 TL

Xiaomi Smart Blender

Xiaomi Smart Blender

Geçtiğimiz dönemlerde de mutfak gereçlerini Türkiye'ye getiren Xiaomi, Smart Blender isimli ürününü de Türkiye pazarına sunmuş durumda. Dokunmatik bir butona sahip olan blender, Mi Home uygulaması üzerinden de kullanılabiliyor. Önceden yüklenmiş olan kullanım modlarının yanı sıra, 9 kademeli hız ayarını manuel olarak da belirleyebilirsiniz.

Xiaomi Smart Blender​ Türkiye fiyatı şu şekilde:

Xiaomi Smart Blender 2.999 TL

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact, Xiaomi'nin en yeni hava temizleme cihazlarından bir tanesi. 20 dB ses seviyesi ile oldukça sessiz bir ürün olarak karşımıza çıkan cihaz, 48 metrekareye kadar olan odalarda verimli sonuç veriyor. Havada 0,3 mikrona kadar olan toz ve alerjenlerin yüzde 99,97'sini hapsedebilen özel bir filtreye sahip olan hava temizleme cihazı, gerçek zamanlı hava kalitesi izleme monitörü ile de dikkat çekiyor.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact Türkiye fiyatı şu şekilde:

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact 1.799 TL

Xiaomi Smart Pet Food Feeder ve Xiaomi Smart Pet Fountain

Xiaomi Smart Pet Food Feeder

Xiaomi'nin en yeni evcil hayvanları da artık Türkiye'de. Xiaomi Smart Pet Food Feeder, akıllı bir mama kabı olarak karşımıza çıkıyor. Mama seviyesini otomatik olarak ölçebilen ciha, evcil hayvanınızın doğru miktarda mama yemesine yardımcı oluyor. 7 derecelik akıntı açısına sahip olan Xiaomi Smart Pet Fountain ise evcil dostlarımızın bilimsel olarak en rahat şekilde su içmesini sağlıyor.

Xiaomi Smart Pet Food Feeder ve Xiaomi Smart Pet Fountain Türkiye fiyatları şu şekilde:

Xiaomi Smart Pet Food Feeder 2.199 TL
Xiaomi Smart Pet Fountain 1.299 TL
14
8
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
14
8
2
0
0