Yeni Mafia Oyununun Yolda Olduğu Resmen Onaylandı: "Bay Salieri Selamını Yolluyor!”

32
2
1
1
0
Üçüncü oyunuyla serinin hayranlarını hayal kırıklığına uğratsa da Mafia Definitive Edition ile birlikte hayranların gönlünü tekrar kazanmayı başaran Hangar 13 stüdyosunun başkanı ve Mafia serisinin yapımcısı, yayınlanan yeni röportajında yeni Mafia üzerinde çalıştıklarını resmen onayladı!

2000’li yıllar şimdiki gibi çevrimiçi odaklı değildi, lineer bir yapıya sahip olan hikâyeli oyunların yıllarıydı. Bu oyunların en popülerlerinden biri ise kesinlikle Mafia idi. İlk oyunu birçok veteran oyuncunun gönlünde tahta sahip olan Mafia serisinin ikinci oyunu ile çıta arşa çıkarılmıştı. Maalesef serinin üçüncü oyunu, markanın adını taşıyamadı. Bir GTA kopyası olmaya çalışan Mafia 3, bütün Mafia hayranlarını hüsrana uğratmıştı.

Ancak geçtiğimiz sene oyunun yapımcısı Hangar 13 stüdyosu ve yayıncısı 2K Games, Mafia Definitive Edition ile hayranların gönlünü geri kazanmayı başarmıştı. Oyunun geliştiricilerinden Roman Hladik, yeni yaptığı bir röportajda gönlünü kazandıkları hayranları çok heyecanlandıracak o haberi verdi.

Yeni Mafia oyununun geliştirildiği resmen doğrulandı!

Mafia serisinin 20. yılı geride kalırken oyunun geliştiricileri Roman Hladík ve Tomáš Hřebíček ile uzun soluklu bir röportaj yapıldı. Röportajın tamamını dilerseniz buradan okuyabilirsiniz ancak bizi en çok ilgilendiren kısmı sadece bir soruya verilen bir cevap.

Mafia geliştiricilerine Mafia serisinin geleceğinin nasıl şekilleneceği hakkında bir soru sorulduğunda Roman Hladík, tam olarak şu cevabı veriyor:

“Yepyeni bir Mafia projesine başladığımızı onaylamaktan mutluluk duyuyorum! Projenin daha birkaç yılı var ve şu anda bundan fazlasını paylaşamayız. Bu sevilen serimiz üzerinde çalışmak için ve oyuncularımızı yeni hikayelerle memnun etmek için çok heyecanlıyız.”

Yani yepyeni bir Mafia oyunu yolda dostlar. Tabii bu oyunun kimi konu alacağı konusunda henüz bir açıklama gördüğünüz gibi yok. Bizden Mafia’nın gelecek oyunun konusunun ne olacağı hakkında bir teori derlemesi görmek ister miydiniz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

32
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
32
2
1
1
0