Türkiye'nin İlk Distopik Dizisi Sıcak Kafa'nın Resmi Fragmanı Yayınlandı: İstanbul'da 'Delilik Salgını' Başlarsa Ne Olur?

29
2
2
0
0
Netflix'in yeni Türk dizisi Sıcak Kafa'dan ilk resmi fragman geldi. Konuşarak bulaşan bir salgın hastalığı anlatan dizi, son dönemlerin en çok konuşulan yapımları arasına girebilecek gibi görünüyor.

Netflix, bir süre önce resmen duyurduğu yeni Türk dizisi Sıcak Kafa için yeni bir fragman yayınladı. Yayınlanan fragman, ilginç bir konusu olan dizinin neler sunabileceğini gözler önüne seriyor.

Sıcak Kafa için paylaşılan ilk kapsamlı fragmana baktığımızda, dizinin tansiyonunun daima yüksek olduğunu görüyoruz. Dizi, son dönemlerde Türkiye'de en çok konuşulan yapımlar arasına girebilir gibi görünüyor.

Sıcak Kafa dizisinin konusu ne?

Sıcak Kafa

Yazar Afşin Kum’un aynı adlı eserinden uyarlanan Sıcak Kafa, konuşma yoluyla bulaşan bir salgın hastalığı konu alıyor. Bu hastalık insanlarda daha önce hiç görülmemiş bir delilik haline sebep oluyor. 

Sıcak Kafa'da hangi oyuncular bulunacak?

Dizinin oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer, Osman Sonant, Hazal Subaşı, Şevket Çoruh ve Erdem Akakçe gibi hem sinema hem de TV işleriyle yakından tanıdığımız isimler yer alıyor. Ayrıca oyuncuların dizinin esinlendiği kitabı okuyanların yorumlarına göre seçildiği söyleniyor.

Sıcak Kafa için paylaşılan ilk fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:

Distopik bir Türkiye’de geçen Sıcak Kafa’nın duyuru fragmanı şöyleydi:

29
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
29
2
2
0
0