YouTube Müzik'e Animasyonlu Küçük Resim Özelliği Geldi

27
4
2
0
0
YouTube Müzik, geçtiğimiz hafta 14 ülkeye daha açılarak daha geniş bir uluslararası yayın kitlesine sahip oldu. Uygulamanın en yeni sürümü, artık kullanıcıların müzik önerilerini manuel olarak değiştirmesine izin verirken iOS sürümüne de animasyonlu thumbnail'ler geldi.

YouTube Müzik'in Android versiyonun yeni sürümünün ilk kuruluş aşamasında, kullanıcılar artık sevdikleri müzik yapımcılarını ve gruplarını seçebiliyorlar. Böylece uygulama, sizin nasıl müzikler dinlediklerinizi öğrenmeden önce belli bir fikre sahip olabiliyor. Ayrıca 'Ayarlar' kısmından daha sonra istediğiniz gibi bu menüye tekrar erişip tercihlerinizi değiştirebiliyorsunuz.

Uygulamanın yeni iOS sürümüne geldiğimizdeyse müzik videosu küçük resimlerinin (thumbnail) bundan sonra tıpkı YouTube'da olduğu gibi animasyonlu olacağını görüyoruz. Ayarlardan devre dışı bırakabileceğiniz bu özelliği aynı zamanda sadece Wi-Fi'a bağlı olduğunda aktifleştir seçeneğiyle de kullanabiliyorsunuz.

YouTube Müzik'in yeni sürümü, şu anda Google Play Store ve App Store üzerinden indirilebiliyor olsa da hâlâ Türkiye'de kullanılabilir durumda değil.

Kaynak : https://9to5google.com/2019/03/21/youtube-music-3-07-apk-insight-teardown/
27
4
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
27
4
2
0
0