Snapdragon 865 İşlemcili ZTE Axon 10s Pro 2020'de Duyurulacak

3
1
1
1
0
ZTE küresel ticaret başkanı Xu Feng, şirketin Mobile World Congress 2020'de duyuracağı ürünler hakkında bilgi verdi. Feng'in yaptığı açıklamalara göre ZTE, yeni telefonlarıyla 5G çağına damga vuracak.

ZTE'nin küresel ticaret başkanı Xu Feng güncel bir röportajda, markanın sıradaki amiral gemisi cihazının Axon 10s Pro olacağının duyurusunu yaptı. Yönetici Feng aynı zamanda açıklamalarında yeni çıkacak bu telefona dair bazı bilgilere ve cihazın çıkış tarihine yer verdi.

Yeni çıkacak olan Axon 10s Pro, bu sene çıkmış Axon 10 Pro'nun varisi konumunda olacak. Bu seneki kendinden önce gelen modelin aksine Axon 10s Pro, 5G özelliğine sahip bir versiyona sahip olmak yerine doğrudan 5G özelliği ile satışa sunulacak. Bunun nedeni ise cihazın, Qualcomm'un X55 5G modem ile birlikte sattığı Snapdragon 865 işlemciye sahip olması.

Cihazın, 4G/5G ve çift bantlı WiFi arasında akıllı ve habersiz bir şekilde geçiş yapmasını sağlayan bir özelliği de olacak.

ZTE Axon 10s Pro

Xu Feng'in yaptığı açıklamaya göre cihaz, Mobile World Congress 2020'de duyurulacak. Bunun yanısıra Axon 10s Pro, ZTE'nin MWC'de duyuracağı tek ürün olmayacak. Belirtilene göre Blade serisine ait yeni bir ürün daha bu etkinlikte duyurulacak ve bu ürün 5G destekli olmakla beraber SA ve NSA ağlarını da destekleyecek.

ZTE, 5G liderliğine adaylığını koyuyor

Feng aynı zamanda önümüzdeki yıl içerisinde farklı pazarlarda 10 yeni adet 5G destekli telefon çıkarılacağını belirtti. Bu telefonlar 287 dolar ile 430 dolar arasında fiyatlandırılacak. Bu telefonlardan biri 2020 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulacak ancak bu telefon bahsedilen yeni Blade serisi üyesi mi, yoksa başka bir telefon mu bilmiyoruz.

Üst düzey yönetici ZTE'nin planlarına dair konuşmaya devam etti. Röportajda, ZTE'nin 5G çağına yönelik hedefinin tekrar akıllı telefon zirvesine ulaşmak olduğunu açıkladı. Xu Feng'e göre 5G'ye geçiş ile akıllı telefon endüstrisinde kartlar yeniden karılacak. Nokia ve Motorola'nın 4G'ye geçişten sonraki düşüşüne atıfta bulunan Feng aynı olayların 5G'ye geçişte de olacağını, ancak 5G üzerine bilgisi ve yatırımları ile ZTE'nin bu durumdan galip ayrılacağını da açıklamalarına ekledi.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/12/14/zte-axon-10s-pro-will-have-a-snapdragon-865-soc-launches-at-mwc-2020/
3
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
1
1
0