20.000'den Fazla Samsung Kullanıcısı, Note Serisinin Geri Gelmesi İçin İmza Attı

67
8
7
4
2
Samsung'un katlanabilir telefon modellerinin S-Pen desteğine sahip olduğunu ve bu sebeple Note serisinin yerini alabileceğini geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmıştık. Şimdiyse serinin sevenlerinin Note serisinin ortadan kalkma ihtimaline karşı gösterdiği tepkiyle karşınızdayız.

10 yıllık bir geçmişe sahip olan Note serisi, yakın zamana kadar Samsung’un satışlarını büyük oranda destekliyordu. Normalde S serisi ile satışların büyük bölümünü gerçekleştiren teknoloji  devi, Note serisinde sunduğu gelişmiş özelliklerle de kullanıcıları tatmin etmeyi başarıyordu.

Fakat 2020 yılından itibaren Note serisinde tutarsızlıklar görmeye başladık. Bunun üzerine Samsung, bu sene Note modeli duyurmayacağını söyleyince üzülen kullanıcılar, şirketin katlanabilir akıllı telefon modelleri S-Pen desteği alınca adeta yere yığıldı. Serinin hayranları, inişli ve çıkışlı bir kariyere sahip olan Note serisinin ortadan kalkması ihtimaline tepki gösterdi.

İmza kampanyası başlatıldı:

Samsung Galaxy Note

Konu hakkında change.org’da, SamMobile tarafında başlatılan kampanyada, Note serisinin dünya çapında milyonlarca kişi tarafından sevildiği söyleniyor. Buna ek olarak umutları diri tutması hedeflenen kampanyanın açıklamasında, Note serisinin 2022 yılının ilk yarısında gelebileceği de belirtilmiş. Güncel olarak kampanyada 23,700 imza bulunuyor.

Samsung, resmi olarak Note serisini kenara koyduğunu belirtmedi. Bu durum kullanıcıların umut kaynaklarından olsa da önümüzdeki yıl yeni bir Note serisi görüp görmeyeceğimiz de söylenmediğinden durum şu an için belirsiz.

Galaxy Note 7

Seriden vazgeçilecekse Samsung’un tarihinde ‘patlayan telefon’ olarak kötü bir iz bırakmış ve şirkete hatrı sayılır bir zarar vermiş olan Note 7’nin bunda payı olduğunu düşünebiliriz. Her ne kadar Note 7 dışında geliştirilen son modeller kullanıcıların beğenisini kazanmış ve satış konusunda iyi sayılara ulaşmış olsa da Note 7 olayı maalesef kolay kolay unutulacak türden değil.

Peki sizce Galaxy Note serisi geri dönmeli mi?

Kaynak : https://www.gizchina.com/2021/08/01/more-than-20000-users-require-samsung-galaxy-note-series-to-return/
67
8
7
4
2
Emoji İle Tepki Ver
67
8
7
4
2