Katlanabilir Telefonlar, Note’un Yerine Geçiyor: Samsung, Galaxy Z Fold 3'ün S-Pen Desteğini Onayladı

11
4
3
1
1
Samsung'un mobil ürünlerinden sorumlu ismi TM Roh, 11 Ağustos'ta duyurulacak Galaxy Z Fold 3 ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Roh, bu açıklamasında Galaxy Z Fold 3'ün S-Pen desteğine sahip olacağını resmen açıkladı. Üstelik bu S-Pen, mevcut modellerden farklı olacak.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 11 Ağustos'ta düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliği için geri sayımını sürdürürken, bu etkinlikle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Şirketin mobil ürünlerinden sorumlu ismi olan TM Roh, her Galaxy Unpacked etkinliği öncesinde yaptığı gibi bu kez de bir açıklama yaparak, Samsung'un yaklaşmakta olan ürünleriyle ilgili önemli bir duyuruyu gerçekleştirmiş oldu.

Samsung, Galaxy Unpacked etkinliğinde katlanabilir ekranlara sahip iki yeni telefon duyuracak. Bu telefonlar, Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 olarak karşımıza çıkacak. İşte TM Roh tarafından yapılan açıklamalar da bu telefonlarla ilgiliydi. Samsung'un üst düzey yöneticisi, şirketin katlanabilir ekranlı yeni telefonlarından Galaxy Z Fold 3'ün S-Pen desteğine sahip olacağını resmen açıkladı.

Samsung, yalnızca katlanabilir ekranlar için tasarlanmış bir S-Pen duyuracak

Samsung Galaxy Z Fold 3

TM Roh tarafından yapılan açıklamalarda, Galaxy Unpacked etkinliğinde özel bir S-Pen duyurulacağı belirtildi. Bu özel S-Pen, şirketin katlanabilir ekranlı telefonlar için özel olarak tasarladığı ilk akıllı kalem olacak. TH Roh'un açıklamaları, Galaxy Z Fold 3'ün şirketin mevcut S-Pen'leri ile uyumlu olmayabileceğini düşündürüyor. Bu durum, 11 Ağustos'ta yapılacak açıklamalarla netleşmiş olacak.

TH Roh'un değindiği bir diğer konu ise bu telefonların dayanıklılıkları ile ilgiliydi. Roh'a göre Samsung'un üçüncü nesil katlanabilir ekranlı telefonları, önceki nesillere göre çok daha dayanıklı olacak. Şirket, katlanabilir ekranlı telefonların daha dayanıklı olması için özel malzemeler kullandığını söylemiş olsa da bu konuda detay vermekten kaçındı. Bakalım 11 Ağustos, Samsung hayranları için ne gibi yeniliklerin sunulacağı bir etkinlik olacak...

Kaynak : https://www.theverge.com/2021/7/26/22594685/samsung-z-fold-3-stylus-support-note-durability?scrolla=5eb6d68b7fedc32c19ef33b4
11
4
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
11
4
3
1
1