279 Takipçili Küçük Türk YouTuber’ın Bir Günde Kazandığı Muazzam Takipçi Sayısı

155
26
17
7
7
Bir Ekşi Sözlük yazarı tarafından keşfedilen Mehmet Kanur, kısa bir süre içerisinde 70 bin abone sayısına ulaştı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan küçük YouTuber herkese teşekkür etmeyi ihmal etmezken yeni videosundaysa su mercimeklerini takipçilerine aktardı.

İnternet aleminin en popüler platformlarından biri haline gelen YouTube, kimi zaman sesini duyurmak kimi zamansa para kazanmak isteyen kişilerin uğrak bir adresi haline geldi. Hatta bu bağlamda YouTuber'lık isminde yeni bir meslek de ortaya çıkmış oldu.

YouTube, hem içerikler hem de içerik üreticileri konusunda son derece geniş bir portföye sahip. Milyonlarca aboneye sahip YouTuber'lar bulunduğu gibi henüz 'keşfedilmemiş' YouTuber'lar da bulunuyor. Bu YouTuber'lardan bir tanesi de Mehmet Kanur isimli bir çocuk.

mehmet kanur

Kanur, bir Ekşi Sözlük yazarı tarafından keşfedildi. 10-12 yaşları arasındaki bu genç arkadaşımız, çeşitli böcek ve hayvanlarla ilgili videolar çekiyor. Kendine has tavrıyla takipçilerine bilgilendirmeler yapan Kanur için, geçtiğimiz gün yine Ekşi Sözlük üzerinden bir kampanya başlatıldı. Başlatılan bu kampanya kapsamında Kanur'a takipçi kazandırılmak istendi ve kampanya, tam olarak amacına ulaşmış gibi görünüyor.

Kanur'un düne kadar sadece 279 takipçisi vardı ve videoları çok da izlenmemişti. Ancak an itibarıyla Kanur'un takipçi sayısı 70 bine merdiven dayamış durumda. Kanur'un videolarının toplam izlenme sayısıysa 760 bine yaklaşıyor. Kampanya başlamadan önce Kanur'un görüntülenme sayısıysa 100 bin bile değildi.

Yeni bir video çeken Kanur, yaşadıkları aktarmayı ihmal etmedi. Yaptığı açıklamalarda köyde olduklarını ve bu yüzden internet erişiminin çok kısıtlı olduğunu ifade eden Kanur'un şaşkınlığı ve mutluluğu her halinden belli oluyor. Açıklamalarında Ekşi Sözlük'e teşekkürlerini ileten Kanur aynı videonun içerisinde su mercimeklerini de tanıtarak kendine has tavrını sergilemeye devam ediyor. 

Kanur'un YouTube'da yayınladığı son video 134 bin görüntülenme sayısına ulaştı ve videonun altı çok sayıda destek mesajıyla dolup taşıyor. Eğer sizler de özgün içerikleri nedeniyle dikkatleri üzerine çeken ve kısa bir süre içerisinde Ekşi Sözlük'ün katkılarıyla popüler bir hale gelen Mehmet Kanur'a destek vermek isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanarak Kanur'un YouTube kanalına erişebilirsiniz.

155
26
17
7
7
Emoji İle Tepki Ver
155
26
17
7
7