279 Takipçili Küçük Türk YouTuber'a Binlerce Takipçi Kazandıran Kampanya

71
55
16
9
6
10-12 yaşlarında olan ve böceklerle ilgili özgün içerikler üreten Mehmet Kanur isimli bir çocuk, bir Ekşi Sözlük yazarı tarafından keşfedildi. Başlatılan kampanya üzerine küçük YouTuber'ın takipçi sayısı hızla artmaya devam ediyor.

Dünyanın en popüler çevrimiçi video platformu olan YouTube, son dönemlerde YouTuber'lık isminde yeni bir sektörün başlamasına yol açtı. Bu bağlamda kimi isimler özgün içerikleriyle platform kullanıcılarının dikkatlerini üzerine çekmeyi başarıyorken kimi YouTuber'larsa kopya içeriklerle ön plana çıkmayı başararak gündem olmayı başarıyorlar.

Haberimizin konusunu oluşturan YouTuber'sa 10-12 yaşlarında Mehmet Kanur isimli bir genç. Kanur, YouTube'a genelde böceklerle ilgili videolar hazırlıyor ve takipçilerine kendince bazı bilgiler veriyor. Bu genç arkadaşın bugüne kadar 279 abonesi vardı ancak başlatılan bir kampanya, Kanur'un YouTube'daki takipçilerinin bir anda çoğalmasına neden oldu.

youtube

Kanur, pek çoğumuzun korkacağı akrep, çiyan, yılan ve yarasa gibi canlıları yakından inceliyor ve çektiği videoları YouTube kanalı üzerinden paylaşıyor. Sahte paylaşımların fazlasıyla gündem olduğu bu günlerde bir Ekşi Sözlük yazarı tarafından fark edilen bu genç için, Ekşi Sözlük'te bir kampanya başlatıldı. 

Kampanyanın başlatılmasının üzerinden sadece bir saat geçtiğindeyse Mehmet Kanur'un 5.000'den fazla takipçisi oldu. Kanur'un takipçi sayısı an itibarıyla 11 bine ulaşmış durumda ve her an biraz daha takipçi kazanmaya devam ediyor.

Hem özgün içerikleri hem de bilime ve doğaya tutkunluğuyla dikkatleri üzerine çeken ve YouTube kanal açıklamasında masumca "Arkadaşlar ben hayvanlarla ilgili video çekiyorum isteyen kişiler kanalıma abone olabilir." ifadelerine yer veren Mehmet Kanur'a sizler de destek vermek isterseniz burada bulunan bağlantıyı kullanarak Kanur'un kendi ismine sahip olan YouTube kanalına erişebilirsiniz.

71
55
16
9
6
Emoji İle Tepki Ver
71
55
16
9
6