48 MP Arka Kameralı Nokia X71, 2 Nisan’da Tanıtılacak

22
3
1
1
1
Nokia’nın yeni telefonları arasında yer alan X71, 2 Nisan’da Tayvan’da piyasaya çıkacak. Telefon, 48 MP’lik arka kamerasıyla dikkat çekiyor.

HMD Global’e ait olan Finli teknoloji firması Nokia, son dönemde çeşitli segmentlere hitap eden telefonlar piyasaya sürdü. Değişik tasarımlara karşı cesur yaklaşımlar sergileyen firma, yeni modelini tanıtacağı etkinlik için Tayvan’da davetiyeler gönderdi.

Telefonun gelen tasarım görüntülerinden yola çıkarsak ekranda bir kamera deliği olmasını bekleyebiliriz. Nokia, çentikli tasarımı da ilk deneyen firmalardan biriydi ve görünen o ki delikli ekranlar konusunda da kendilerini geri çekmeyecekler.

Yeni Nokia X71’in tek olayı ekranındaki kamera deliği değil. Dünya çapında Nokia 8.1 adıyla satışa sürülmesi beklenen modelin kamera özellikleri de dikkat çekiyor.

48 MP arka kameraya ve 120 derece geniş açıyla çekim sağlayan Zeiss lense sahip olan telefonun ön tarafında da bir özçekim kamerası yer alıyor. Telefonun kamerasının Oppo F11 Pro, Honor View 20 ve Redmi Note 7 Pro ile benzer olması bekleniyor. Tahmini ekran boyutu 6,22 inç olan telefonun ekranı full HD+ olacak ve içinde de Snapdragon 710 çip seti bulunacak.

Nokia’nın yeni telefonunun fiyatı henüz belli değil ancak bir hafta sonra telefon piyasaya çıktığında hem detaylı özelliklerini öğreneceğiz.

Kaynak : https://www.mobilescout.com/tech/news/n111946/nokia-x71-48mp-rear-camera-coming-april-2.html
22
3
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
22
3
1
1
1