Antalya'da Bir Adam, Yeğenine Örnek Olmak İçin 50 Yaşında Üniversite Mezunu Oldu

35
7
5
1
0
47 yaşında üniversite sınavına giren Doğan Ateş, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nü üç yılda bitirdi. Tüm bunları yeğeni için yapan Ateş'in adeta hayatı değişti. 50 yaşındaki adam şimdi, yüksek lisans yaparak akademik kariyer planlamaları düşünüyor.

Yaşamını Antalya'da sürdürmekte olan Doğan Ateş isimli bir vatandaş, dersleri pek iyi olmayan ve yoğun stres yaşayan yeğenini motive edebilmek için üniversite okudu. Geçtiğimiz yıllarda girdiği YKS sonucunda Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nü kazanmayı başaran Ateş, üst sınıftan da ders almayı başararak kazandığı bölümü üç yılda bitirdi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Doğan Ateş, bundan yıllar önce liseden mezun olduktan sonra çalışmak zorunda kaldığını ve üniversite eğitimini alamadığını söylüyor. Yıllar boyunca meslek hayatında olduğundan ve yeğeninin derslerine çalışmamasına üzüldüğünden bahseden Ateş, amcasının üniversite kazanmasının yeğenine motivasyon olabileceğini düşünerek, böyle bir işe kalkıştığını belirtiyor.

Karşınızda 50 yaşında üniversite mezunu olan örnek ağabeyimiz: Doğan Ateş

Doğan Ateş

Uğruna üniversite bitirilen 17 yaşındaki Arifcan Ateş de konuyla ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Daha önce girdiği sınavlarda büyük stres yaşadığını anlatan Arifcan Ateş, amcasının kendisine ilham olduğunu söylüyor. Amcasının 47 yaşında üniversite kazandığını, kendisinin hala çok genç olduğunu ve tıpkı amcası gibi üniversite kazanabileceğine inanmaya başladığını söyleyen Ateş, amcası sayesinde motive olduğunu ifade ediyor.

Amca Ateş şu sıralar, mezuniyetinin keyfini çıkarmaya bakıyor. Ancak akademik yaşam, onun için henüz bitmiş değil. Çünkü Doğan Ateş, yüksek lisans yaparak kariyer yapmak da istiyor. Eğer bu durum gerçek olursa, Doğan Ateş'i birkaç yıl sonra bir öğretim üyesi olarak görmemiz hiç de şaşırtıcı olmayacaktır.

Kaynak : https://www.aa.com.tr/tr/yasam/yegenine-ornek-olmak-icin-50-yasinda-universiteyi-bitirdi/2296729
35
7
5
1
0
Emoji İle Tepki Ver
35
7
5
1
0