Amazon’un Bütün Ağır Topları Ateşlediği Dizisi The Boys’un İlk Fragmanı Geldi

19
3
1
0
0
Çizgi roman uyarlamaları ve süper kahraman filmlerinin ekranları sardığı dönemde Amazon, duruma çok başka bir açıdan bakan bir diziyi ekranlara sunmaya hazırlanıyor.

The Preacher serisini yaratan Garth Ennis’in ve Darick Robertson’un aynı adlı çizgi romanından uyarlanan (bomba 1), Supernatural’in yaratıcısı Eric Kripke tarafından geliştirilen (bomba 2), arkasında Sausage Party’nin yapımcıları Seth Rogen ve Evan Goldberg’in olduğu (bomba 3), başrolünde Karl Urban’ın (bomba 4) yer aldığı bir dizi olacak.

The Boys, 2008 yılında sinemaya uyarlanması planlanan ancak daha sonra rafa kaldırılan bir proje olmuştu. Diziyle birlikte karakterlerimiz Billy Butcher, Madelyn Stillwall, The Female’i ve ekibi ilk defa canlı olarak göreceğiz. Dizide Simon Pegg de yer alıyor.

Gelelim konuya: Süper kahramanların yaşadığı bir toplumda sosyal yapı, bugünün dünyasından farklı olacaktır. Süper kahramanlar şöhretler kadar ünlü, politikacılar kadar etkili olmalarının yanı sıra sıradan insanlardan çok daha üstün özellikleriyle aramızda gezecektir. Buradaki soru şu: Kahramanlar iyi olmazsa ne olur? Yozlaşmış kahramanlara hesap sorma işi, The Boys adıyla bilinen bir grup manyağa kalır. Üstelik özel güçleri bile olmadığı halde.

Seri, Amazon’daki yayın hayatına 26 Temmuz’da başlayacak. Dizi, çizgi romanında olduğu gibi küfürlü, ağır bir dile, yer yer yetişkin içeriğe ve bol bol şiddete ev sahipliği yapacak.

Kaynak : https://www.polygon.com/2019/4/17/18412315/the-boys-trailer-amazon-prime
19
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
19
3
1
0
0