Televizyonunuzu Akıllı Hâle Getirecek Her Seviyeden Android TV Box Önerisi

37
11
5
5
2
Evde televizyon karşısında geçirdiğimiz zamanı daha keyifli ve eğlenceli bir hâle getirmek isteyenlere özel Android TV Box önerileri ile geldik! Kendileri küçük ama işlevleri çok büyük olan Android TV Box'lar, televizyonunuzdan maksimum verimi almanızı sağlayacak.

Artık hepimiz, televizyon deneyimimizi bir üst seviyeye taşımak istiyoruz. Eski model televizyonlarımızı artık bilgisayar, tablet ve telefonlarımıza daha da yakınlaştırmak ve daha zengin içeriklere ulaşmak için Android TV Box'lar tam da buna cevap veriyor. 

Küçük ama işlevsel bu cihazlar sayesinde, evinizin konforunda televizyonunuzu eğlenceli bir cihaza dönüştürebilirsiniz. Peki ama piyasada bu kadar çok seçenek varken, hangisi sizin için en uygunu? Pek çok seçenekten oluşan en iyi Android TV Box listesi hazırladık.

Çeşitli Android TV Box önerileri:

Alanında en iyisi: Xiaomi Mi Box S 4K

xiaomi mi tv box

Android 8.1 işletim sistemine sahip olan Xiaomi Mi Box S 4K, en iyi Android TV Box'lar arasında yerini alıyor. HDMI girişi olan tüm televizyonlara kolaylıkla bağlanabilen Xiaomi Mi Box S 4K, sunduğu yüksek kalite sayesinde izlemek istediğiniz pek çok yayını rahatlıkla oynatabiliyor. Televizyonunuzun çözünürlüğü 4K olmasa bile, Mi Box S 4K'yı kolaylıkla kullanabilirsiniz. 2 GB RAM ve 8 GB'lık depolama hafızası, pek çok kullanıcının ihtiyacını karşılayacak düzeyde.

Xiaomi Mi Box S 4K'yı Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklamanız yeterli!

Kolay kurulumu ile ön plana çıkıyor: Botech Wzone 4K

android tv box

Botech Wzone 4K, bir Android TV Box'tan beklediğiniz pek çok şeyi karşılıyor. 8 GB dahili hafıza ve 2 GB'lık RAM kapasiteye sahip olan bu Android TV Box, SD kart yuvası sayesinde dahili hafızada depoladığınız dosyalar dışında kendi dosyalarınızı da oynatıp izlemenize yardımcı oluyor. Kumandasında bulunan "OK, Google" tuşu sayesinde ekran klavyesinde aramak istediğiniz şeyi yazmanıza gerek kalmadan sesli komut ile çalışabiliyor. 3 USB girişi barındıran bu Android TV Box ile pek çok cihazınızı bağlama şansı yakalaıyorsunuz. 3840x2160 yani 4K çözünürlüğü desteklediğini de söylemeden geçmeyelim.

Botech Wzone 4K Android TV Box'ı Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

HDR10+, Dolby Atmos ve Dolby Vision keyfi yaşatır: Next Start 4K

android tv box

Google'ın arayüzünü kullanan Next Start 4K, Android TV Box'lar arasında desteklediği video biçimleri ile ön plana çıkıyor. Dört çekirdekli Cortex-A35 işlemci ve 2.0 GHz CPU işlemci hızına sahip. 2 GB RAM ve 16 GB'lık dahili hafıza ile dilediğiniz uygulamaları indirip rahatlıkla çalıştırabilirsiniz. HDR10, HDR10+, HLG, Advanced HDR, Dolby Vision ve Dolby Atmos desteği sayesinde film ve dizi izleme keyfinizi yükseğe çıkartıyor. Ayrıca kurulumu tamamladıktan sonra D-Smart Go paketinden de 1 yıl boyunca ücretsiz bir şekilde faydalanabiliyorsunuz.

Next Start 4K'yı daha ayrıntılı incelemek ve Hepsiburada sepetinize eklemek için buraya tıklamanız yeterli.

Hızlı bir Android Tv Box deneyimi yaşamak isteyenlere: Homatics Box R 4K Plus

android tv box

Bünyesinde barındırdığı 4 GB RAM ve 32 GB'lık depolama alanı sayesinde pek çok uygulamayı rahatlıkla indirip çalıştırabilirsiniz. Tabii bunda Wi-Fi çipinin 6.nesil olmasının da payı büyük. Dolby Vision Atmos ve Dolby Audio, izlediğiniz yapımları daha gerçekçi bir şekilde izleyip dinlemenizi sağlıyor. Kumandasında bulunan Google Sesli Asistan tuşu, tek bir dokunma ile sesinizi algılıyor ve istediğiniz uygulamayı açmanıza yardımcı oluyor. Eğer oyun konsolu bağlayıp oyun oynamak isterseniz de dahili Chromecast özelliği ile bu mümkün.

Homatics Box R 4K Plus'ı Hepsiburada'da incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Uygun fiyatlı bir Android TV Box arayanlara: Redline RED360 Nano 4K

android tv box

Dört çekirdekli Redline RED360 Nano 4K sayesinde pek çok Android TV Box uygulamasını rahatlıkla çalıştırabilirsiniz. Bir Android TV Box'tan büyük beklentileriniz yoksa ve sadece temel uygulamaları çalıştıracaksanız, sizin için ideal bir tercih olabilir. Ethernet kablo girişi, Wi-Fi bağlantısı ile uğraşmak istemeyenler için güzel bir özellik olarak bu Android TV Box'a yerleştirilmiş.

Redline RED360 Nano 4K'yı Hepsiburada'dan hemen satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Yanında gelen hediyeleri ile göz dolduruyor: Minix Mediabox 4K

android tv box

HDR görüntü desteği sunan Minix Mediabox 4K'nın ismine ve boyutuna aldanmayın. Minik bir Android TV Box olmasına rağmen yetenekleri ile çoğu kullanıcının ilk tercihlerinden biri olmuş durumda. IPTV sayesinde tüm ulusal kanalları Minix Mediabox 4K'yı satın aldıktan hemen sonra tam 1 yıl boyunca ücretsiz izleyebiliyorsunuz. Ayrıca 3 aylık Exxen, D-Smart GO ve Fil Box üyelikleri de hediye.

Minix Mediabox 4K'yı Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Android 11 işletim sistemli: Alpsmart AS525-W2

android tv box

Pek çok Android TV box 60 FPS'i desteklerken, Alpsmart AS525-W2 75 FPS'e kadar görüntü kalitesi sunuyor. Android 11 işletim sistemi ile kutusundan çıkan bu ürün, Netflix, YouTube ve Disney+ gibi uygulamaları kolaylıkla çalıştırmanızı sağlıyor. Ürünün aktivasyonunu bitirdikten sonra 1 yıl boyunca tüm IPTV ulusal kanallarını ücretsiz bir şekilde izleyebilirsiniz.

Ürünü Hepsiburada'da incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Diğer ürün listelerimiz için:

#işbirliği
37
11
5
5
2
Emoji İle Tepki Ver
37
11
5
5
2