Apple, 'Private Side' Adında Eğlenceli Bir iPhone Reklamı Yayınladı

31
21
2
2
1
Gizliliğe ne kadar önem verdiğini belirtmek adına Apple, hayatımızda gizliliğimiz için neler yaptığımızı gösteren eğlenceli bir reklam yayınladı.

Apple, gerek yazılım gerekse de donanımı ile yaptığı her şeyde gizliliğe her zaman çok önem verir. Bir akıllı telefondaki gizliliğin ne kadar önemli olduğunu göstermek adına şirket, ‘Private Side’ adında eğlenceli bir iPhone reklamı yayınladı.

Reklam, gizliliğimizi korumaya yardımcı olmak adına, yaptığımız günlük eylemleri ve aktiviteleri içeriyor. Videoda görülen banyo kapısını kilitlemek, ‘İzinsiz Giriş Yok’ veya  ‘Özel Mülk’ tabelası koymak ve kafede otururken garsonun masanızı temizlemeye geldiğinde karşınızdakiyle sohbeti durdurmanız gibi durumlar, gerçek hayatta yaşanılabilecek durumlar olmasından dolayı reklama eğlenceli bir hava katıyor.

Bu 54 saniyelik reklam, günlük hayatımız içinde gizliliğimize ne kadar önem verdiğimizi gösteriyor. Sonlara doğru, ‘Gizliliğiniz hayatınız için önemliyse, kullandığınız telefonunuzda da önemli olmalı’ mesajı verilerek, Apple’ın telefonlarındaki gizliliğe verdiği önem vurgulanıyor.

Kaynak : http://www.iphonehacks.com/2019/03/apple-shares-hilarious-private-side-iphone-privacy-ad.html
31
21
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
31
21
2
2
1