Apple'ın "Farklı Düşün" Sloganı Alay Konusu Oldu: Hem de Apple'ın Yayınlayacağı Dizide! [Video]

9
0
0
0
0
Apple'ın dizi ve film platformu Apple TV+ için hazırlanan komedi dizisi Mythic Quest'in üçüncü sezonu için yeni bir fragman paylaşıldı. Hazırlanan fragman, Apple ile metaverse teknolojilerine göndermeler içeriyor.

İlk kez 2020 yılında Apple TV+ üzerinden yayınlanan Mythic Quest isimli komedi dizisinin üçüncü sezon fragmanı resmen yayınlandı. Yayınlanan fragman, ABD merkezli teknoloji devi Apple ile metaverse dünyasına atıfta bulunuyordu. İlk iki sezonunda kahkahaya doyuran dizi, üçüncü sezonda da üzerine düşeni başarıyla yerine getirecek gibi görünüyor.

Dizinin konusunun gerçekten de dikkate değer olduğunu söyleyebiliriz. Zira bu dizide, Mythic Quest isimli popüler MMORPG oyununu geliştiren stüdyoya odaklanılıyor. Bu konu benzerlerine pek de rastlanmış bir şey değil. Dizinin teknolojinin içinde geçtiğini düşünecek olursak, Apple ile metaverse teknolojilerine atıfta bulunmanın hiç de zor olmadığını rahatlıkla dile getirebiliriz.

Mythic Quest'in 3. sezonu, 11 Kasım'da yayınlanacak

Mythic Quest

Dizinin üçüncü sezon fragmanına baktığımızda; Apple'ın "Farklı Düşün" temalı reklamlarına bir gönderme yapıldığını görüyoruz. Bir ofis çalışanı telefonunu çok uzun zaman önce kaybettiğini, bir daha da telefon almadığını söylüyor. Şirketteki sekreter aracılığıyla iletişim kurduğunu anlatan çalışan, telefonu kaybetme ve telefonu kullanma gibi olayların normal insanlar için olduğunu ifade ediyor. İşte bu noktada Apple'ın Farklı Düşün kampanyası akıllara geliyor. Ayrıca başka bir sahnede de metaverse teknolojisinin "boşa zaman harcamak" olduğu ifade ediliyor.

Rob McElhenney, Charlotte Nicdao, David Hornsby ve Danny Pudi gibi oyuncuların yer aldığı Mythic Quest'in 3. sezonu, yapılan resmi açıklamaya göre 11 Kasım'da yayınlanacak

Mythic Quest 3. sezon fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

Kaynak : https://www.theverge.com/2022/10/11/23398841/mythic-quest-season-3-trailer-apple-tv
9
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
0
0
0
0