Gibi’nin 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı: Dizinin Yayın Tarihi de Belli Oldu

10
3
0
0
0
Heyecanla beklenen Gibi’nin 3. sezonundan ilk fragman geldi. Fragmanla birlikte dizinin yayın tarihi de belli oldu.

Exxen’in izlenme rekorları kıran dizi Gibi, yayınlandığı ilk günden itibaren sosyal medyada popülerliğini korumayı başardı. Hatta dizi o kadar ilgi çekti ki, dizide kullanılan pek çok replik gündelik hayatımızın bir parçası haline gelmeye başladı bile.

Hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda Erşan Kuneri’nin yayınlanmasının ardından bir Twitter kullanıcısının diziyi Gibi’ye benzetmesinin üzerine ünlü oyuncu Zafer Algöz, Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç’ın başrollerini paylaştığı diziyi ağır bir dille eleştirmişti. Bu olayın üzerine aylardır merakla beklenen Gibi’nin 3. sezonundan ilk fragman geldi.

“Hiç haber yoksa, bu iyi haberdir”

Bugün yayınlanan fragmanda Gibi’nin kaldığı yerden ve aynı enerjiyle devam edeceği anlaşılıyor. Fragmanla birlikte ayrıca dizinin ilk bölümünün 21 Ekim tarihinde yayınlanacağı da açıklandı. Hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda dizinin 7 Ekim tarihinde yayınlanacağı açıklanmıştı ancak daha sonra dizinin ertelendiği belirtilmişti.

Gibi nasıl bir dizi?

Kısa bölümlerden oluşan Gibi, iki arkadaşın sıradan hayatlarını sürekli alt üst etmeyi başardığı maceralarını konu alıyor. Birbirinden saçma olaylara atılan ve olaylarla karşılaşan ikili, küçücük olayları inanılmaz derecede büyütebiliyor, işleri tahmin edilmeyecek noktalara getirebiliyor. Dizi, oyunculukları ve esprileriyle de sosyal medyada sürekli kesitleriyle önümüze çıkıyor.

Gibi’nin yeni sezon fragmanına gelen tepkiler

10
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
3
0
0
0