Kripto Para Haberlerini Takip Edebileceğiniz Binance Feed Kullanıma Sunuldu!

3
1
1
0
0
Binance, kripto para yatırımcılarının en güncel haberleri takip etmesini sağlayacak yeni özelliği "Feed"i Türkiye'de kullanıma sundu. Basit bir kullanım mantığına sahip olan Feed, kullanıcılara büyük fayda sağlayacak.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Türkiye'deki yatırımcıları memnun edecek yeni bir projeyi hayata geçirdi. Platforma eklenen "Feed" (Binance Akışı) olarak isimlendirilen yeni bir bölüm, kripto para dünyası ile ilgili en son gelişmelerin anlık olarak takip edilmesini sağlayacak. Gelin bu yeni özelliğe yakından bakalım.

Binance Akışı, en basit anlatımı ile kripto para camiasından güncel haberlerin paylaşılacağı bir bölüm olacak. Kullanıcılar, takip etmek istedikleri içerik üreticileri takip edebilecekleri gibi, platformda paylaşılan en yeni haberlerin tümüne de ulaşabilecekler. Binance Akışı bölümünde sadece kripto paralar ve web3 ekosistemi ile ilgili haberler yer alacak. Kullanıcılar bu haberleri sosyal medya hesaplarından veya anlık mesajlaşma uygulamaları aracılığıyla paylaşabilecekler.

Binance Akışı işte böyle görünecek

Binance Feed

Binance Akışı, oldukça basit bir kullanım arayüzü sunacak. Binance Global uygulamasını açıp "Ana Sayfa" ekranını aşağıya doğru indirdiğinizde, en güncel kripto haberlerine ulaşmaya başlayacaksınız. İsterseniz Türk, isterseniz de yabancı içerik üreticilerin haberlerine bu alandan ulaşabileceksiniz. Üstelik takip ettiğiniz bir içerik üreticisinden bildirim de alabileceksiniz. Her içerik üretici için bildirim alıp almayacağınıza kendiniz karar verebilirsiniz.

Binance Türkiye

Binance Akışı'nda canı isteyen herkes paylaşım yapamayacak. İçerik üretmek isteyenlerin Binance'a başvuru yapması ve bu başvuruların onaylanmasını beklemesi gerekecek. Başvurusu onaylanan kullanıcılar, Binance'in mobil uygulaması veya web sürümünü kullanarak paylaşımlar yapabilecekler. Bu paylaşımlara yorum yapılabileceğini de belirtelim.

Binance Feed'in Türkçe web sayfasına ulaşmak için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. İçerik üretici olmak isteyenler ise buradaki bağlantı aracılığıyla başvuru yapabilirler.

Kaynak : https://www.binance.com/tr/blog/community/kripto-g%C3%BCncellemeleri-i%C3%A7in-tek-durak-noktas%C4%B1-i%CC%87%C3%A7erik-portal%C4%B1-binance-ak%C4%B1%C5%9F%C4%B1-nas%C4%B1l-kullan%C4%B1l%C4%B1r-8972132228041595892?utm_source=Social&utm_medium=TurkishSocia
3
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
1
0
0