Bloomberg, PlayStation 5'in Fiyatını Açıkladı

153
26
21
15
14
Bloomberg, yaklaşmakta olan PlayStation 5'in fiyatıyla ilgili yeni bir haber yayımladı. Yayımlanan haberde, PlayStation 5'in fiyatı açıkça belirtilirken Digital Edition sürüm için genel bir açıklama yapılıyor.

2020 yılı, oyunseverler için oldukça hareketli geçerken her geçen gün, sır olan daha fazla bilgi gün yüzüne çıkıyor. Oyuncular geçtiğimiz dönemlerde bir yandan Microsoft'un Xbox Series X ve Series S, diğer yandan da Sony'nin PlayStation 5 modelleriyle tanışma imkanı yakalarken dün itibarıyla da Xbox Series X ve Xbox Series S'in Türkiye fiyatlarını öğrenme imkanı yakaladılar. Şimdi ise gözler, Sony'nin yapacağı PlayStation 5'in fiyat açıklamalarında.

Geçtiğimiz günlerde paylaştığımız bir haberimizde, Xbox Series X için açıklanan fiyatın Sony'yi bir kez daha düşündürmek zorunda bıraktığından bahsetmiştik. İddialara göre PlayStation 5'in fiyatı o kadar yüksekti ki Sony, konsolunun Xbox Series X'le rekabet edebilmesi için yeniden değerlendirmelerde bulunuyordu. Şimdi Bloomberg'de yer alan bir haber, PlayStation 5'in fiyatını bir kez daha ortaya koyuyor.

PlayStation 5

PlayStation 5'in fiyatı ne kadar olacak?

Sony, bugüne dek PlayStation 5'in fiyatıyla ilgili en ufak bir açıklama yapmadı. Ancak bugüne kadar da bu konuyla ilgili spekülasyonların ardı arkası kesilmedi. Bloomberg'de yer alan bir haberse konsolun fiyatını Bloomberg Intelligence analisti Masahiro Wakasugi'ye dayandırıyor. Fiyatların gerçeği yansıtıp yansıtmadığı ise bilinmiyor.

Wakasugi'nin açıklamalarına göre PlayStation 5, 450 dolar (yaklaşık 3,400 TL + vergiler) olarak fiyatlandırılacak. Uygun fiyatlı olmasını beklediğimiz PlayStation 5 Digital için ne bir fiyat açıklamasında bulunmayan Wakasugi, bu varyantın fiyatının 400 doların altında olacağını ifade ediyor.

PlayStation 5

Sony, yarın PlayStation 5 için bir etkinlik düzenleyecek

PlayStation 5'in fiyatıyla ilgili spekülasyonlar sürerken, Sony de yarın bir etkinlik düzenleyecek. Şirket, şu ana dek bu etkinliğin konusuyla ilgili bir açıklama yapmadı ancak muhtemelen, PlayStation 5 ve PlayStation 5 Digital Edition'ın fiyatı bu etkinlik kapsamında gün yüzüne çıkacak. Üstelik Sony, bu etkinlikte PlayStation 5'in ön sipariş ve çıkış tarihini de açıklayabilir.

PlayStation 5'in 450 dolar olması sizleri sevindirir mi? Fiyatlar bu şekildeyken PlayStation 5 mi yoksa Xbox Series X mi almak isterseniz? Fiyatlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Bu arada birkaç ay önce PlayStation 5'in olası Türkiye fiyatı ve özellikleriyle ilgili hazırladığımız videoyu da hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.engadget.com/playstation-5-449-production-rumor-025535647.html
153
26
21
15
14
Emoji İle Tepki Ver
153
26
21
15
14