Yabancılara Suyu 10 Kat Zamlı Satacaklarını Söyleyen Bolu Belediye Başkanı'ndan Çok Tartışılacak Yeni Açıklamalar

487
40
7
7
3
Dün, yabancı uyruklulara 10 kat zamlı su satacağını açıklayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yeni açıklamalarda bulundu ve kararının arkasında olduğunu, gerekirse çok daha fazlasını yapabileceğini söyledi.

Dün sizlerle paylaştığımız bir içeriğimizde, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın mültecilerle ilgili aldığı yeni bir karardan bahsetmiştik. Önümüzdeki hafta belediye meclisinde oylanacak karara göre kentte yaşayan yabancı uyruklu kişiler, su faturaları ile katı atık vergilerini 10 kat zamlı ödeyecekler. Başkan Özcan, bu kararı Bolu'daki mültecilerden 'kurtulmak' için aldıklarını söylerken, sosyal medya kullanıcıları da konuyla ilgili olarak ikiye bölündüler.

Şimdiyse konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Mültecilerle ilgili yeni ve çok sert açıklamalarda bulunan Tanju Özcan, kararının arkasında olduğunu ve asla geri adım atmayacağını, hatta fazlasını yapacağını söyledi. Bunun keyfi alınmış bir karar olmadığını ve toplumun göçmenlerden rahatsız olmaya başladığını ifade eden Başkan Özcan, göçmenlerin Türkiye'ye adapte olamadıklarının herkes tarafından bilindiğini ifade etti.

Tanju Özcan

Konuyla ilgili olarak bir araştırma yaptırdığından bahseden Tanju Özcan, bu araştırmada Bolu halkının yüzde 85'inin desteğini kazandığını söyledi. Özcan, atacakları her adımın hukuka uygun olacağının da bilinmesini istedi.

Kaynak : https://tr.sputniknews.com/turkiye/202107271045066648-bolu-belediye-baskani-tanju-ozcan-geri-adim-atmayacagim-fazlasini-da-yapacagim/
487
40
7
7
3
Emoji İle Tepki Ver
487
40
7
7
3