Borderlands 3'ün İlk Hikaye DLC'sinin Geleceği Tarih Belli Oldu (Video)

5
1
0
0
0
Gearbox, geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen yeni oyunu Borderlands 3'le ilgili açıklamalarda bulundu. Hikaye tabanlı ilk DLC'lerinin hazır olduğunu söyleyen ekip, bu DLC'nin 19 Aralık'ta erişilebilir olacağını açıkladı.

2019 yılı, oyunseverler için fazlasıyla hareketli geçti. Bu yıl, uzunca bir süredir beklenen Borderlands 3 piyasaya çıkışı, yılın heyecan veren gelişmelerinden biri olmuştu. Borderlands 3 şimdi ise, oyuna gelen ilk hikaye tabanlı DLC belli oldu. "Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot" olarak isimlendirilen bu DLC paketi, Borderlands 3 deneyiminize biraz daha heyecan katmaya hazırlanıyor.

Borderlands 3'ün geliştiricisi "Gearbox", geçtiğimiz dönemlerde sık sık DLC konusuna değinmiş, oyun piyasaya sürüldükten sonra hikaye temelli DLC'lerin sunulacağını açıklamıştı. Verdiği sözü tutan Gearbox'ın yayınlayacağı ilk DLC olan Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot, 19 Aralık itibarıyla oyunseverlerin hizmetine sunulacak.

Borderlands 3

Borderlands 3'ün sunduğu DLC'ler, ayrı bir ürün olarak satın alınabiliyor. Ayrıca bu ve bunun gibi olacak 3 adet daha DLC'ye sahip olabilmeniz için oyunun "Super Deluxe Edition" sürümünü veya "Season Pass"ini de satın alabiliyorsunuz. Ancak bu DLC'ye sahip olsanız bile oynayamayabiliyorsunuz çünkü Gearbox, bu DLC'yi belirli koşullar altında sunuyor. Şöyle ki; bu DLC'yi oynayabilmeniz için oyundaki seviyenizin en az 13 olmalı ve ilk 5 bölümünün bitirilmiş olması gerekiyor.

DLC'nin içeriğine bakacak olursak; bu DLC oyuna yeni bir soygun hikayesi katacak. Bu DLC'de Moxxi, terk edilmiş bir kumarhaneyi soymak için kendisine bir ekip toplamıştır ve sizler de bu ekibin içerisinde yer alacaksınız. Fakat bu soygunda işlerin o kadar da kolay olmayacağını daha şimdiden söyleyebiliriz. Ancak DLC'nin ne kadar eğlenceli olacağı, 19 Aralık'ta belli olacak.

Borderlands 3

Borderlands 3, bugün itibarıyla kısa süreliğine ücretsiz olarak sunulacak. Xbox One ve PlayStation 4 sahipleri, bugünden 24 Kasım'a kadar Borderlands 3'ü ücretsiz olarak deneyimleyebilecekler. Eğer sizler de oyunu satın almayı düşünüyor fakat kararsızsanız, bu fırsattan faydalanabilirsiniz. Dilerseniz artık sizleri, Borderlands 3'ün ilk hikaye DLC'sinin fragmanı ile baş başa bırakalım.

Kaynak : https://www.slashgear.com/borderlands-3-first-story-dlc-revealed-moxxis-heist-of-the-handsome-jackpot-20600761/
5
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
1
0
0
0