Kendi BTS Hikayenizi Oluşturabileceğiniz BTS Universe Story İçin iOS ve Android’de Ön Kayıtlar Başladı

99
64
13
8
5
BTS temalı yeni oyun BTS Universe Story için hem iOS hem de Android platformunda ön kayıtlar başladı. Oyun, BTS hayranlarının kendi BTS hikayelerini oluşturmalarını mümkün kılacak.

Güney Kore’nin en büyük oyun şirketlerinden biri olan Netmarble, 2013 yılındaki çıkışlarından bu yana dünya çapında milyonlarca genci kendine hayran bırakmayı başaran müzik grubu BTS’nin ikinci mobil oyunu olacak BTS Universe Story için ön kayıt sürecini başlattı.

29 Ekim tarihinde hem iOS hem de Android platformunda çıkış yapacak olan BTS Universe Story, genel olarak ‘interaktif mobil hikaye anlatım platformu’ olarak tanımlanıyor. Oyuncular, BTS Universe Story’de kendi hikayelerini oluşturabilecekleri gibi mevcut hikayeleri de takip edebilecekler.

bts universe story

BTS Universe Story’de oyuncular, Hikaye Oluştur adlı modda kendi BTS hikayelerini oluşturabilecek ve bu hikayeleri başkaları ile paylaşabilecekler.Oyuncular, hikayeyi oluştururken dialoglardan sahnelere kadar her şeyi kendileri belirleyebilcekler.

Play Story adlı modda ise oyuncular, BTS karakterlerinin kıyafetlerini özelleştirebilecekleri daha önceden kurgulanmış bir hikayenin içine giriş yapacaklar. Elbetteki bu hikayeler de etkileşimli olacak ve kurgu, oyuncuların elinde devam edecek.

bts universe

Yayınlanmasına yaklaşık 2 buçuk aylık bir süre olan BTS Universe Story için ön kayıt yaptırmak ve oyun çıkar çıkmaz bildirim almak isterseniz BTS Universe Story’nin App Store sayfasına buradan, Play Store sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.

BTS Universe Story tanıtım videosu

Kaynak : https://www.pocketgamer.com/articles/083908/bts-universe-story-will-allow-fans-to-create-their-own-stories-about-the-group-when-it-launches-for-ios-and-android/
99
64
13
8
5
Emoji İle Tepki Ver
99
64
13
8
5