7
1
1
1
0

Android ve iOS arasında bulunan rekabetin en önde gelen isimlerinden olan Samsung ve Apple, bu sene içerisinde farklı amiral gemilerini duyurmuştu. Samsung, Galaxy Note10+ isimli amiral gemisini kullanıcılarının beğenisine sunarken Apple da iPhone 11 Pro Max isimli telefonuyla kendi çıkışını yapmıştı.

İki telefon da neredeyse bütün özellikleriyle Premium hissini kullanıcılarına sunmuş olsa da Samsung’un Apple’dan, Apple’ın da Samsung’dan daha üstün olduğu konular mevcuttu. Biz de geçtiğimiz videolarımızda sizler için Android’in amiral gemileriyle iPhone’un bu seneki amiral gemisini karşılaştırmıştık ancak bugün amiral gemilerinin çakmalarını elimize geçirmiş bulunmaktayız.

Büyük markaların amiral gemisi düzeyinde telefon çıkarması, aynı zamanda çakma telefon üreten kişilerin de yüzünün gülmesine neden oluyor. Son çıkan telefonları almak isteyen ancak bütçesi böyle bir harcama yapmaya yetmeyen kişiler, bu tarz seçeneklere yönelebiliyor. Tabii ki bunu neden yapmamanız gerektiğine daha sonra değineceğiz.

Şu anda Android ve iOS denince akla gelen ilk iki telefonun çakmasını ele aldığımız videomuzda bildiğiniz ve tahmin edebileceğiniz üzere telefonların tasarım, işletim sistemi ve kamera özelliklerine değindik. Takdir edeceğiniz üzere bu durum çok da uzun sürmedi ve bir anda elimizde bıçak ve kontrol kalemini bulduk. Eğlenceli kısmı videomuzda bulabilirsiniz.

Neden çakma telefon almamalısınız

Çakma telefonlar her geçen gün orijinallerine görünüş olarak daha fazla benzese de telefonların gerçek olmadığı, dolayısıyla gerekli kontrollerden geçmediği bir gerçek. Bu nedenle ‘pahalı bir telefona sahip olma görünümü’ sebebiyle sağlığınızdan vazgeçiyor olabilirsiniz. En önemli konu sağlık olsa da buna ek başka konular da bulunuyor.

Çakma telefonlar orijinallerine oranla son derece ucuz olsa da çakma telefonların başlı başına ucuz cihazlar olduklarını söylemek son derece zor. Üzerine belirli bir miktar daha para ekleyerek çok daha iyi telefonlar alabilecekken paranızı çakma telefonlara vermek, ileride hem sağlık sorunlarına yol açabilir hem de paranızın karşılığını alamama hissini size yaşatabilir.

Tüm bunları bir kenara bırakıp lafı daha da fazla uzatmamak gerekirse sizleri videomuzla baş başa bırakıyoruz. Videodan sonra fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlere bildirmeyi unutmayın.

7
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
7
1
1
1
0