Nvidia, Call of Duty: Modern Warfare'ı Ücretsiz Vereceği Bir Kampanya Başlattı

25
10
8
1
1
Geçtiğimiz yıl duyurduğu ışın izleme teknolojisinin (RTX) hem yaygınlaşmasını sağlamak hem de tanıtımını yapmak isteyen Nvidia, 25 Ekim'de piyasaya sürülecek olan Call of Duty: Modern Warfare'ı ücretsiz olarak vereceği yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında oyunseverlerin, RTX destekli bir grafik kartı almaları gerekiyor.

Nvidia geçtiğimiz yıl, oyun sektörünün kurallarını baştan yazan "ışın izleme teknolojisi"ni tanıttı. "RTX 20" serisi grafik kartlarla birlikte duyurulan bu teknoloji aslında, oyunlardaki ışığın gerçek hayattaki hallerinin taklit edilmesi anlamına geliyor. Ancak şu an bile bu özelliği destekleyen oyunların sayısı yeterli durumda değil. Hatta Nvidia, bu teknolojinin yaygınlaşması için oyun geliştirici şirketlerle uzun zamandır çalışmalarını sürdürüyor.

Nvidia'nın yeni teknolojisine sahip olacak oyunlardan bir tanesi "Call of Duty: Modern Warfare". Hem geliştirici şirket hem de Nvidia, Call of Duty: Modern Warfare'ın "RTX" olarak isimlendirilen bu teknolojiye sahip olabilmesi için çok ciddi çalışmalar yürüttüler ve 25 Ekim geldiğinde, RTX desteğine sahip olan Call of Duty:Modern Warfare, oyunseverlerle buluşmuş olacak.

nvidia

Nvidia şimdiyse yeni bir kampanya başlattı ve bu kampanya kapsamında oyunseverlere, ücretsiz olarak Call of Duty: Modern Warfare verecek. Üstelik RTX teknolojisinin hem yaygınlaşması hem de oyunseverler tarafından daha iyi anlaşılabilmesi için başlatılan bu kampanya ülkemizde de geçerli olacak. 

Ancak elbette Nvidia, oyunları tüm oyunseverlere ücretsiz olarak sunmayacak. Şirket, ancak yeni bir RTX 20 serisi grafik kartı alınması halinde Call of Duty: Modern Warfare'ı ücretsiz olarak vereceğini açıkladı. Nvidia'nın ücretsiz olarak Call of Duty: Modern Warfare vereceği bu kampanya hem dizüstü hem de masaüstü bilgisayarları kapsıyor.

Nvidia'nın bu kampanyasından faydalanmak isteyen kullanıcıların RTX grafik kartının bulunduğu bir dizüstü bilgisayar veya aşağıda yer alan grafik kartlarından herhangi bir tanesini alması gerekiyor. Bugün itibarıyla başlatılan kampanya, 18 Kasım 2019 tarihine kadar devam edecek. Dilerseniz önce, Call of Duty: Modern Warfare'ın RTX modunun oyuncalara sunacağı farklı gösteren bir videoya ardından da kampanyaya hangi modellerin girdiğine bakalım.

Kampanya kapsamına giren grafik kartı modelleri

  • Nvidia GeForce RTX 2060
  • Nvidia GeForce RTX 2070
  • Nvidia GeForce RTX 2080
  • Nvidia GeForce RTX 2060 Super
  • Nvidia GeForce RTX 2070 Super
  • Nvidia GeForce RTX 2080 Super
  • Nvidia GeForce RTX 2080 Ti
Kaynak : https://www.digitaltrends.com/computing/get-a-free-copy-of-call-of-duty-modern-warfare-with-nvidia-rtx-graphics-cards/
25
10
8
1
1
Emoji İle Tepki Ver
25
10
8
1
1