Call of Duty: Modern Warfare 2'ye Nicki Minaj ve 21 Savage Geliyor

15
9
3
0
0
Call of Duty'ye 21 Savage ile Nicki Minaj'ın geleceği iddiaları, Activision'ın açıklamasıyla resmileşti. Ekip, Nicki Minaj'ın oyunda nasıl görüneceğini de paylaştı.

Birkaç hafta önce sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, Call of Duty: Modern Warfare 2'ye iki yeni operatör ekleneceğinden, bunların Nicki Minaj ile 21 Savage olacağından bahsetmiştik. Söz konusu sızıntı, resmen doğrulandı. 21 Savage ile Nicki Minaj'ın, Call of Duty: Modern Warfare 2 ve Call of Duty: Warzone'a oynanabilir operatör olarak ekleneceği duyuruldu. Dünyaca ünlü isimler, beşinci sezon itibarıyla oyundaki yerlerini alacaklar.

Aslına bakacak olursak Nicki Minaj'ın Call of Duty'ye oynanabilir operatör olarak eklenecek olması çok da şaşırtıcı değil. Çünkü Activision, geçtiğimiz yıl Call of Duty için "Squad Up" isimli bir tanıtım videosu yayınlamıştı. O tanıtım videosunda yer alan isimlerden bir tanesi de Nicki Minaj'dı. Ancak Minaj, Call of Duty tarihi için her şeyden daha önemli olan bir özelliğe sahip olacak. Ünlü şarkıcı, Call of Duty: Warzone'da ilk kez kendi adını taşıyan kadın operatör olarak karşımıza çıkacak.

Nicki Minaj, oyunda böyle görünecek:

Nicki Minaj Call of Duty

Activision, dünyaca ünlü şarkıcının Call of Duty: Warzone ile Call of Duty: Modern Warfare 2'de nasıl görüneceğini de paylaştı. Paylaşılan fotoğraf, Nicki Minaj'ın kendine has tarzının oyunda da buluncağını ortaya koyuyor. Ayrıca Nicki Minaj, Call of Duty'de kendi mağaza paketine de sahip olacak. Yukarıdaki fotoğrafta yer alan pembe kaplamalı silah, muhtemelen o paketin bir parçası olacak.

Activision, Call of Duty serisinde zaman zaman böyle çalışmalar yapıyor. Bu bağlamda; Snoop Dogg, Lionel Messi ve Kevin Durant gibi dünyaca ünlü isimler, zaten yıllardır Call of Duty ekosisteminin birer parçası olarak karşımıza çıktılar. Buradan, Nicki Minaj'ın Call of Duty'ye eklenen son ünlü isim olmayacağının kesin olduğunu söyleyebiliriz.

21 savage call of duty

Activision, 21 Savage için de bir görüntü paylaştı. Ancak bu görüntü, şarkıcının oyundaki görüntüsünü gizliyor. Bu durumun kısa bir süre sonra değişeceğini düşünüyoruz.

Kaynak : https://www.callofduty.com/blog/2023/07/call-of-duty-modern-warfare-II-warzone-season-05-content-drop-maps-modes-hip-hop
15
9
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
9
3
0
0