Ücretli Bir Servis Olan DC Universe'un Dizisi Stargirl, Ücretsiz Olarak da Yayınlanacak

6
1
0
0
0
İlk olarak DC Universe uygulamasına özel olarak çıkacağı duyurulan Stargirl'ün The CW kanalında da yayınlanacağı açıklandı. Stargirl'ün önümüzdeki yılın başlarında ekranlara gelmesi bekleniyor.

DC Universe uygulaması için yapılan Stargirl dizisinin televizyon ekranlarına taşınacağı açıklandı. Dizi öncelikle DC Universe'te gösterilecek ve ertesi gün The CW'de yayınlanacak. Bu, dizinin The CW'nin dijital platformlarında ücretsiz olarak izlenebileceği anlamına geliyor.

Geçtiğimiz ay, dizinin yayın ağına yöneleceği ve televizyon standartlarına ve formatına uyacak şekilde değiştirilebileceği konuşuluyordu. Stargirl her zaman DC Universe'ün "aile dostu" kahramanlarından biri olarak tanımlansa da, şiddet, cinsellik gibi öğelerin daha gevşek şekilde takip edildiği bir uygulama platformu için geliştirilmişti.

DC Universe, aylık ücret karşılığında kullanıcılara sınırsız çizgi roman, film ve dizi içerikleri sunuyor. Ancak bu hamleyle platform bir kez daha sarsılacak gibi görünüyor. Swamp Thing, yalnızca bir sezon yayınlandıktan sonra üretim ve finansman sorunları nedeniyle iptal edildi. Diğer yandan Doom Patrol'un ikinci sezonu duyuruldu ancak DC Universe ve HBO Max'ta ortak olarak yayınlanacak.

stargirl dc universe

Stargirl, The CW'de diğer DC dizilerinin arasına katılacak. Yeni dizi başladığında Arrow sona erecek olsa da, The Flash, Batwoman, Supergirl, Black Lightning ve DC's Legends of Tomorrow gibi diğer DC dizileriyle birlikte gösterilecek. Ayrıca Supermen&Lois dizisinin de çalışmalar arasında olduğu bildiriliyor. 

Proje, yapımcı Geoff Johns'un ilk çizgi romanını 1999'da yarattığı ve 1996'daki uçak patlamasında ölen kız kardeşinden esinlendiği Stargirl karakterine odaklanıyor. Stargirl, lise ikinci sınıf öğrencisi Courtney Whitmore ve kötü adamları durdurmak ilham verdiği bir grup genç kahramanın hikayesini anlatacak. Yeni DC Universe dizisinin önümüzdeki yılın başlarında ekranlara gelmesi bekleniyor.

Kaynak : https://comicbook.com/dc/2019/11/18/stargirl-officially-heading-to-the-cw/
6
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
1
0
0
0