Death Stranding’in 4K Tanıtım Videosu Yayınlandı

15
0
0
0
0
Kojima Productions, bugün başlayan Tokyo Game Show’da Death Stranding’in 7 dakikalık bir tanıtım videosunu yayınladı. Videoda, Beyaz Saray’da geçen tek bir sahne görünüyor.

Oyun dünyasının dört gözle beklediği yapımlardan olan Death Stranding’e ait bir tanıtım videosu bugün yayınlandı. 7 dakikalık videoda oyunun Beyaz Saray’da geçen tek bir sahnesi görünüyor.

Videoda, oyunda ABD’nin lideri olan Ameli, oyunun ana karakteri Sam ve dağılmış bir ülkeyi yeniden bir araya getirmeye çalışan bir organizasyonu yöneten Die-Hardman’ı bir görüşmede görüyoruz. Yayınlanan fragmanda, Amerika’nın lideri olan Amelie’nin, Sam'e verilecek bir görevi hologramlarla anlatırken izliyoruz.

death stranding

Hideo Kojima, oyuna ait videoyu yayınladıktan sonra ilerleyen dönemde 30 dakikalık bir oynanış videosu yayınlayacaklarını da açıkladı. Ancak oynanış videosunda oyuna ait haritalar ve bazı başka detaylar gösterilmeyecek. 

Death Stranding, 8 Kasım günü yayınlanacak. 8 Kasım’da yayınlanacak oyunda Türkçe altyazı seçeneği de olacak. Tokyo Game Show 2019’da oyun hakkında daha fazla detay ortaya çıkacak gibi görünüyor. Bizler de oyun hakkında çıkacak haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/09/11/hideo-kojima-death-stranding-gameplay/?guccounter=1
15
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
0
0
0
0