Disney+ Abonelik Ücretlerine Yüzde 100'den Fazla Zam Geldi! İşte Yeni Fiyatlar...

74
38
18
4
4
Çevrim içi dizi ve film platformu Disney+, üyelik ücretlerine zam yaptı. Hem aylık hem yıllık abonelikler için yapılan zamların oranı, yüzde 100'ün bile üzerinde. İşte Disney+ güncel fiyatları...

Bir süredir Türkiye'de de hizmet veren ve pek çok seyirciye ulaşan çevrim içi dizi ve film platformu Disney+, abonelik fiyatlarına zam yaptığını açıkladı. Yeni aboneler için bugün itibarıyla geçerli olacak olan zam, tüketicilerin canını sıkacak gibi görünüyor. Peki Disney+ yeni fiyatları nasıl oldu?

Marvel, Disney, Star Wars, Pixar ve National Geographic gibi önemli yayıncıların içeriklerine ev sahipliği yapan Disney+, bugüne dek aylık bazda 64,99 TL, yıllık bazda 649 TL karşılığında satın alınabiliyordu. Şimdiyse bu fiyatlar, ikiye katlanmış durumda.

Disney+ fiyatları nasıl değişti?

Disney+ fiyatları

Yeni Disney+ fiyatları

Abonelik Tipi Yeni Fiyat Eski Fiyat
Aylık Abonelik 134,99 TL 64,99 TL
Yıllık Abonelik 1.349,90 TL 649 TL

Yeni tutarlara baktığımızda zam oranının hem aylık hem de yıllık abonelik için yüzde 108 civarında olduğunu görüyoruz. Yıllık abonelik, aylık abonelik paketine kıyasla daha uygun olmaya devam ediyor.

Gelinen noktada mevcut kullanıcılar için bir değişiklik yaşanmayacağını belirtelim. Yıllık abonelik satın aldıysanız abonelik süreniz sona erene kadar, herhangi bir ek ödeme yapmayacaksınız. Aylık aboneliklerde ise mevcut abonelik sona erdikten sonra zamlı fiyatlardan ödeme yapılması gerekecek.

74
38
18
4
4
Emoji İle Tepki Ver
74
38
18
4
4