Dünya Çapında 18 Bin Çalışanı Olan Huawei, Her Yarım Dakikada Bir Telefon Üretiyor

17
13
7
5
2
Akıllı telefon pazarının yükselen yıldızı Huawei, 28,5 saniyede bir telefon üretiyor.

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei, Çin’in Shenzhen şehrinde yer alan 8,2 km karelik alana yayılan ve Monako’nun yaklaşık 4 katı büyüklüğüne sahip yerleşkesini Çin’deki basın mensuplarına açtı.

Henüz iki bölümü tamamlanan ve 4 ana alandan oluşan, içerisinde 10 bin kişinin çalıştığı Huawei’nin bu yerleşkesinde 28,5 saniyede yani yaklaşık yarım dakikada bir telefon üretiliyor. Bu üretimin yapıldığı tesislerin yanı sıra cihaz ağırlığının azaltılması, paslanmaya karşı korunma, iletkenlik ve dayanıklılık gibi testlerin de gerçekleştirildiği malzeme laboratuvarları da bulunuyor.

Dünya genelinde 18 bin çalışana sahip olan Huawei’nin Siber Güvenlik Birimi Müdürü Wang Jin, yerleşkede gazetecilere yaptırdığı gezinin ardından yaptığı açıklamalarda siber güvenlik alanında 240’tan fazla sertifikaya sahip olduklarını dile getirdi.

Huawei sistemlerinin gerçekleşebilecek olan olumsuzluklara karşı tam donanımla korunduğunu ifade eden Wang Jin, siber güvenlik meselesinde önceliğin sistematik risklerin belirlenmesi ve mahremiyetin korunması olduğunu söyledi.

Kaynak : https://www.ntv.com.tr/galeri/teknoloji/huawei-28-5-saniyede-bir-telefon-uretiyor,IcrRA-6690K_Kjj6leJ0BA/T75dkOY3sUiRVpRleehTPQ
17
13
7
5
2
Emoji İle Tepki Ver
17
13
7
5
2