Dünyanın En 'Lezzetli' iPhone 11 Kılıfı ile Tanışın (Video)

30
11
6
3
0
Amerikalı yemek kanalı Food Network’ün yıldızlarından biri olan ünlü pasta ustası Matt Adlard, yüzde 100 yenilebilir bir iPhone 11 kılıfı yaptı. Çikolata ve şekerlemelerden yapılan kılıf her kadar telefonunuzu korumayı vaat etmese de, oldukça lezzetli görünüyor.

iPhone veya diğer akıllı telefon kılıfları, genellikle kişiliğinizi yansıtır. Örneğin; gösterişi seviyorsanız tercihiniz parlak ve ışıltılı kılıflardan yana olacaktır. İnce deri kılıflar ise daha sadece ve minimalist yaşamayı seven insanları işaret eder. 

Amerika’nın en ünlü pasta şeflerinden biri olan Matt Adlard’ın yaptığı akıllı telefon kılıfı ise çikolatayı ve tatlıyı sevenlere hitap ediyor. Popüler yemek kanalı Food Network’te program yapan isimlerden biri olan Adlard, çikolatadan yüzde 100 yenilebilir bir iPhone 11 kılıfı yaptı. Daha doğrusu pişirdi.

Matt Adlard

Fakat üzerinde beyaz benekleri olan bu turuncu telefon kılıfı için fazla heyecanlanmasanız iyi olur. Zira tahmin etmekte pek de zorlanmayacağınız gibi, hamurdan yapılan kılıf, darbelere ve ısıya dayanıklı değil. Ayrıca telefona da tam olarak oturmuyor. Zaten Adlard, dayanıklılıktan çok lezzeti ön planda tuttuğunu söylüyor. 

Kılıfı yaptığı anlara dair kişisel Instagram hesabından bir video paylaşan Adlard, Apple’ın fikrini sormayı da ihmal etmedi. Cupertinolu şirketin bu yenilebilir kılıfa ne tepki vereceği ise büyük bir merak konusu. Belki, özel bir seri olarak satışa çıkartır ne dersiniz? 

Yenilebilir iPhone 11 kılıfının nasıl yapıldığını görmek için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz:

()

Kaynak : https://www.cnet.com/news/you-can-eat-this-iphone-case/
30
11
6
3
0
Emoji İle Tepki Ver
30
11
6
3
0