Elon Musk'ın "Dikkatini Çekmek İçin" 600 Bin Dolarlık Devasa Heykeli İnşa Edildi

39
3
1
1
0
Kripto para yatırımcıları bir tık çıldırdı. Elon Musk'ın özellikle geçtiğimiz yıl borsayı hareketlendiren paylaşımları, ünlü milyarder adına tam 600.000 dolarlık devasa bir heykel inşa edilmesine yol açtı.

Kripto para borsası bildiğiniz gibi son birkaç aydır büyük bir düşüşte ve bu da kripto para girişimcilerini bir hayli sıkıntıya uğratan bir durum. Böyle durumlarda da ilk olarak koşulan kişi malumunuz Elon Musk oluyor zira kendisi bir Tweet’iyle dengeleri değiştirebilen bir insan.

Ancak bu sefer işin biraz suyunu çıkarmışlar. Bugün, 27 Kasım Pazar günü, Tesla’nın genel merkezine 5.400 kilo ağırlığında ve 9 metre yüksekliğinde bir heykel gönderildi. Heykel, Elon Musk’ın çok ilginç bir tasvirine sahip.

Elon Musk’ın kafasının yer aldığı bir keçi gövdesinin rokete binişini tasvir eden heykel

elon musk heykel

Elon Goat Token isimli bir grup kripto para girişimcisi, ünlü milyarderin dikkatini çekmekte başarısız olmalarının ardından tam 5.400 kilo ağırlığında, 9 metre yüksekliğinde ve maliyeti 600.000 dolar olan devasa bir heykeli Tesla genel merkezine gönderdiler.

elon musk heykel

Heykelde Elon Musk’ın kafası, bir keçi gövdesine yerleştirilmiş ve bu keçi de bir roketin üstünde bulunuyor. Elon Musk’ın sürekli ‘Doge to the moon’ (Doge Ay’a gidiyor) demesine de bir gönderme yapılmış.

Öte yandan Elon Musk'ın dikkati henüz heykelle çekilmiş gibi durmuyor. Zira Musk, henüz heykel hakkında bir paylaşımda bulunmadı. Fakat heykelin ardındaki cengaverler(!), pes etmeyeceklerini şu şekilde dillendiriyor:

"Israrcıyız ve dayanıklılığımız eşsiz. Topluluğu temsil etmek için buradayız ve bu her şey demek! Binada olduğunuzu duyduk. Lütfen bize bir işaret göster."

Kaynak : https://www.businessinsider.com/elon-musk-head-on-goat-body-riding-a-rocket-sculpture-2022-11
39
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
39
3
1
1
0