Evinizdeki Çeşme Suyunu İçilebilir Hale Getiren 10 Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi

27
13
9
3
1
Büyükşehirlerde musluklardan akan su pek çok kişi için lezzetli ya da yeterince temiz değil. Bu sular içilmediği için her ay damacana sulara yüzlerce lira ödüyoruz. Bunun yerine evinize bir su arıtma cihazı alarak musluktan akan suyu filtreleyebilir ve çok daha temiz olduğundan emin bir şekilde gönül rahatlığıyla içebilirsiniz.

Yağmur yağar, barajlarda toplanır, belediyelerin arıtma sistemlerinden geçirilir ve sonunda musluğumuzdan bize gelir. Belediyelerin arıtma sistemleri genel bir temizlik sunsa bile yol uzun, bu süreçte su pek çok farklı madde ile tekrar etkileşime girebilir. Bu nedenle kullanıcılar, musluk suyu içmek yerine her ay hazır damacana sulara yüzlerce lira ödüyorlar. Bunun yerine bir su arıtma cihazı kullanılabilir.

Su arıtma cihazı modele göre değişiklik gösterse de temel olarak musluktan akan suyu alıp kendi özel filtre sisteminden geçiren ve böylece çok temiz hale getiren bir cihazdır. Bazen musluğun ucuna takılan küçük bir aparat şeklinde olan bu cihazlar, bazen büyük bir kasa boyutunda olabilir ve çok daha geniş bir arıtma sistemi sunabilir. Musluğunuzdan akan suyu tertemiz hale getirecek su arıtma cihazı modellerini listeledik.

Su arıtma cihazı tavsiyeleri:

  • Biohidrogen Alkali Premium pH 9,5 Su Arıtma Cihazı
  • Sumosu Home Natural Su Arıtma Cihazı
  • EA Water 13 Aşamalı su Arıtma Cihazı
  • Spring Water Vaha 9 Aşamalı Su Arıtma Cihazı 
  • OXYGEN WATER Su Arıtma Cihazı
  • Tezgah Üstü Su Arıtma Cihazı 
  • Piksel Aqua 12 Aşamalı Su Arıtma Cihazı 
  • Mil Su 10 Aşamalı Su Arıtma Cihazı
  • BRITA On Tap Filtreleme Sistemi
  • Jingyi Musluk Filtresi 

Tek seferde 5,5 litre su arıtabilen Biohidrogen Alkali Premium pH 9,5 Su Arıtma Cihazı

 

Sediment, aktif karbon, blok karbon, nano memrban, silver post karbon ve AAA+ alkali mineral şeklinde altı farklı filtreye sahip olan Biohidrogen Alkali Premium pH 9,5 su arıtma cihazı, tek seferde 5,5 litre su arıtabiliyor. Saatte 11, günde ise 264 litre su arıtma kapasitesine sahip olan cihaz, günlük su tüketiminizi rahatlıkla karşılayabiliyor. Ürünün sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

100 Gün İade Garantili: Sumosu Home Natural Su Arıtma Cihazı

NSF Sertifikalı Vontron teknolojisi ile en ileri seviye arıtım yapan Sumosu, filtrasyon aşamalarında kimyasal katkılar kullanmıyor ve doğallıktan ödün vermiyor. 6 filtre ve 13 aşamada suyu arıtırken, vücudumuz için gerekli mineralleri koruyarak lezzetli ve sağlıklı su elde etmemizi sağlıyor. Beğendiğimiz önemli özelliklerden biri de filtre kalitesi. Filtreler ebat olarak büyük ve yüksek kapasiteli olduğu için 12 ay kullanabiliyorsunuz. Orijinal Sumosu Filtreleri internette uygun fiyata satılıyor. Günde yaklaşık 300 litre su arıtma kapasitesine sahip olduğu için 6-8 kişilik bir eve rahatlıkla yetiyor.

Verdiği memnuniyet garantisi ve kullananların internetteki yorumlarına bakılırsa oldukça başarılı bulduğumuz bir ürün. Hem de 15 günlük (kullanmadığınız sürece) cayma hakkı gibi değil. 100 gün boyunca ürünü kendi evinizde kullanıp memnun kalmadım dediğinizde iade edebiliyorsunuz. Ayrıca Türkiye çapında servis ağı bulunan Sumosu Arıtma ücretsiz teslimat ve ücretsiz montaj hizmeti veriyor. Ürünün sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İçimi yumuşak ve sağlıklı su için EA Water 13 Aşamalı Su Arıtma Cihazı

EA Water su arıtma cihazı, suyu 13 ayrı aşamayla arıtıyor ve hem temiz hem lezzetli içme suyu sunuyor. Arıtılan suyun pH seviyesini ortalama pH 8-8,5 değerine yükselten cihaz aynı zamanda arıtma işlemi sırasında mineralleri de yeniden ekliyor. Günde 250 litreye kadar su arıtabilen EA Water su arıtma cihazı, aynı zamanda enerji tasarrufu da sağlayacak şekilde geliştirilmiş.

Klor, ağır metaller, zararlı kirleticiler ve diğer istenmeyen maddeleri azaltan EA Water, bu sayede içimi kolay bir su elde etmenizi sağlıyor. Cihazı rakip su arıtma cihazlarından ayıran en önemli özelliği ise tüm mineral filtreler 5 aşamalı iken EA Water'ın dünyada ilk olan +8 aşamalı mineral filtre ile yüksek mineral kazanımını sağlaması. Bu da filtreleme esnasında yararlı mineral ve maddelerin kaybını en aza indiriyor. Magnezyum, kalsiyum, potasyum, sodyum ve hidrojen kazanımı ille su çok daha sağlıklı hale geliyor.

EA Water su arıtma cihazının 120 gün de iade garantisi bulunuyor. Eğer yakından incelemek isterseniz buradan web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Gelişmiş filtreleme sistemi: Spring Water Vaha 9 Aşamalı Su Arıtma Cihazı

Spring Water Vaha 9 Aşamalı Su Arıtma Cihazı

NSF / ANSI standardında NSF / ANSI 58 uyumlu olan Spring Water Vaha 9 Aşamalı Su Arıtma Cihazı; 5 Mikron Sediment Filtre, Granül Aktif Karbon Filtre, Blok Karbon Filtre, Ters Ozmoz Membran Filtre 100 GPD, Post Karbon Filtre ve dörtlü özel filtre sistemine sahip. Tüm bu filtrelerden geçen su, tadını ve kalitesini bozacak bütün partiküllerden arındırılmış halde size ulaşıyor. Ürünün sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Global sağlık standartlarına sahip OXYGEN WATER Su Arıtma Cihazı

14 aşamalı filtreleme sistemiyle suyu arındırıp en uygun pH dengesine ulaştıran OXYGEN WATER Su Arıtma Cihazı, suyun mineral dengesinide koruyarak alkali filtre özelliği sayesinde ideal pH'lı alkali su sağlıyor. Global sağlık sertifikaları ise OXYGEN WATER Su Arıtma Cihazının başlıca tercih sebeplerinden biri. Ürüne göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kolay kullanım: Tezgah Üstü Su Arıtma Cihazı

Tezgah Üstü Su Arıtma Cihazı

5 kademeli One-Touch filtreleme sistemine sahip olan Tezgah Üstü Su Arıtma Cihazı, ilk aşamada şebeke suyunda bulunan yosun ve kum gibi küçük partikülleri süzüyor. Hemen ardından devreye giren aktif karbon emme filtresi ise gözle görülmeyen ağır metalleri süzerek tam anlamıyla temiz ve sağlıklı bir suya ulaşmanızı sağlıyor. Tezgah üstü olması nedeniyle kullanımı oldukça kolay. Ürünün sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

8 farklı filtre: Piksel Aqua 12 Aşamalı Su Arıtma Cihazı

Piksel Aqua 12 Aşamalı Su Arıtma Cihazı

LG Membran teknolojisiyle üretilmiş olan Piksel Aqua 12 Aşamalı Su Arıtma Cihazı, suyunuzu toplam 12 aşamadan oluşan 8 farklı filtreden geçiriyor. 5 mikron sediment filtreden, UDF GAC karbon filtreden, CTO blok karbon filtreden, membran filtresinden, 5’li mineral filtresinden, detoks filtresinden, alkalin filtreden ve son olarak tatlandırıcı post karbon filtreden geçen su çok daha temiz ve lezzetli bir hale geliyor. Ürünün sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Antibakteriyel tank ile kullanılıyor: Mil Su 10 Aşamalı Su Arıtma Cihazı

Mil Su 10 Aşamalı Su Arıtma Cihazı

Antibakteriyel, dış etkenlere ve basınç değişimine dayanıklı bir tank içinde kullanılan Mil Su 10 Aşamalı Su Arıtma Cihazı, 6 farklı filtre üzerinden 10 aşamada suyunuzu çok daha temiz ve lezzetli bir hale getiriyor. Suyu kendi pompası ile kullanmanızı sağlayan cihaz, bu özelliği sayesinde çok daha uzun bir kullanım ömrü de sunuyor. Ürünün sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Suyunuzu bütün kimyasallardan arıtın: BRITA On Tap Filtreleme Sistemi

BRITA On Tap Filtreleme Sistemi

Yalnızca musluğunda ucuna takarak hemen kullanmaya başlayabileceğiniz BRITA On Tap Filtreleme Sistemi, çok daha temel bir su arıtma yöntemi sunuyor. Tek filtresi, suyun tadını bozacak klor başta olmak üzere pek çok farklı kimyasalı süzüyor. Filtre, yaklaşık 600 litre su arıtma kapasitesine sahiptir. Dijital ölçüm ekranı üzerinden filtreleme yoğunluğunu takip edebilirsiniz. Ürünün sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Temizleyerek tekrar tekrar kullanabileceğiniz seramik filtre: Jingyi Musluk Filtresi

Jingyi Musluk Filtresi

ABS ve seramik malzemeden üretilmiş olan filtresi ile uzun süreli kullanım ömrü sunan Jingyi Musluk Filtresini kullanmak için yalnızca musluğun ucuna takmanız yeterli. Aktif karbon filtresi sayesinde klor başta olmak üzere suyun tadını bozacak tüm kimyasalları başarılı bir şekilde arıtabiliyor. Filtrenin arıtma yoğunluğu azaldığı zaman temizleyerek verimli bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Musluğunuzdan akan suyu çok daha temiz ve lezzetli hale getirecek su arıtma cihazı modellerini listeledik ve ürünlerin öne çıkan özelliklerini anlattık. Listemizdeki ürünlerin fiyatları, farklı alışveriş sitelerinde yer alan farklı kampanyalara göre değişiklik gösterebilir. 

27
13
9
3
1
Emoji İle Tepki Ver
27
13
9
3
1