Epic Games, Fortnite V-Bucks Kartlarını Gerçek Mağazalara Getiriyor

33
9
2
1
1
Fortnite’ın yakaladığı büyük başarının meyvelerini toplamak için yeni bir yol arayan Epic Games, mağazalardan satın alınabilecek fiziksel V-Bucks kartlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu kartlar, çeşitli firmalar tarafından satılan ön ödemeli kartlar ve hediye kartları ile aynı şekilde çalışacak.

Battle Royale türünün en popüler örneklerinden bir tanesi olan Fortnite'ın içerisinde kullanılan para birimi V-Bucks'a erişebilmek için oyuncuların kullanabildikleri farklı yöntemler mevcuttu. Şimdiyse Epic Games oyunculara yeni bir alternatif sunmaya hazırlanıyor. 

Ülkemizde de sık sık gördüğümüz hediye kartları ve ön ödemeli kartlara benzer bir sistem geliştiren Epic Games, bu kartlar aracılığıyla V-Bucks alınabilmesini sağlayacak. Yeni kartlı sistem ilk olarak ABD’de kullanılacak.

V-Bucks nedir?

fortnite v-bucks

V-Bucks, Fortnite oyununda karakter kostümleri ve çeşitli ifade sembolleri gibi kozmetik ürünlerin alınmasında kullanılan para birimidir. Bu para birimini oyun içi mağazadan almak mümkün. Ayrıca Battle Pass sahibi oyunculara da seviye atladıkça bu para ödül olarak veriliyor. Zaman zaman da Fortnite içinde bonus V-Bucks içeren paketler satılıyor.

İlk olarak ABD’de satışa çıkacak olan kartların bilinirliğini artırmayı amaçlayan Epic Games, bu kartlar ile birlikte bonus V-Bucks verecek. Kartlar, yakın zamanda Almanya, Kanada ve Meksika’da da satışa çıkacak. Ardından da Fransa, Birleşik Krallık ve diğer ülkeler de bu kartların alınabileceği ülkeler arasına katılacak. Kartların piyasaya çıkış tarihi ise bilinmiyor.

Kaynak : https://www.slashgear.com/epic-games-is-bringing-fortnite-v-bucks-cards-to-physical-stores-26597416/
33
9
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
33
9
2
1
1