Facebook Messenger Uygulaması MacOS'a Geliyor

5
2
2
1
1
Facebook'un mesajlaşma uygulaması Messenger, bu yılın sonlarına doğru Mac platformuna geliyor.

Facebook'un her yılın Nisan ayında düzenlediği, şirketlerin, geliştiricilerin ve yapımcıların platformun yenilikleri hakkındaki en son detayları öğrenmesini sağladığı F8 Geliştirici Konferansı bugün 20.00'de (TSİ) başlayacak. Bu konferans kapsamında Facebook; Instagram, Oculus ve belki de en önemlisi Messenger hakkında yeni özellikleri duyuracak.

Konferans kapsamında Messenger uygulamasının Apple'ın işletim sistemi Mac'e geleceğinin duyurulacağı, F8 Konferansı daha başlamadan ortaya çıktı. Mobil platformdaki Messenger uygulamasıyla birebir aynı özellikleri kullanıcısına sunacak olan Messenger (Mac) uygulaması, grup video sohbeti özelliğini dahi içerisinde barındıracak.

Hâlihazırda WhatsApp'ta kullanılan uçtan uca şifreleme teknolojisinin hem Instagram'a hem de Messenger'a getirme üzerine çalışmalarını yürüten Facebook'un bugün gerçekleştireceği konferansta kullanacağı konuşmanın "Messenger" ile ilgili kısmı ise şu şekilde:

"Hem Windows hem MacOS için bir Messenger masaüstü uygulamasını hayata geçiriyoruz. İnsanlar herhangi bir cihazdan istedikleri kişilerle istedikleri ve belki de değer verdikleri şekilde konuşmanın keyfine varmak istiyorlar. Messenger'ın masaüstü uygulamasını indirip, mobilde yapabildiğiniz bütün özelliklerden burada da faydalanabileceksiniz. Projelere katılabilecek, Messenger'da sohbet ederken aynı zamanda çoklu görevler de gerçekleştirebileceksiniz. Şu anda bu uygulamayı test ediyoruz ve 2019'un ilerleyen zamanlarında global olarak yayımlamayı planlıyoruz."

Kaynak : https://9to5mac.com/2019/04/30/facebook-messenger-coming-to-mac/
5
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
5
2
2
1
1