Fenerbahçe, Twitter'da Dünyanın En Çok Etkileşim Alan Spor Takımı Oldu

94
32
4
3
1
Paylaşılan rapora göre Fenerbahçe'nin resmi twitter hesabı, 2021'in ilk yarısında dünyanın en çok etkileşim alan spor takımı unvanını kazandı. Fenerbahçe'yi Barcelona takip ederken üçüncü sırada Galatasaray'ı görüyoruz.

Ülkemizin en önde gelen spor kulüplerinden Fenerbahçe’nin farklı alanlarda kendisini gösterdiğini sizlere aktarmıştık. Bu bağlamda spor kulübünün YouTube üzerinden kazandığı geliri ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un kripto para konusundaki planlarını sizlerle paylaşmıştık.

Buna ek olarak Fenerbahçe, sosyal medya kullanıyorsanız fark edebileceğiniz üzere Twitter’da oldukça aktif. Hatta öyle ki 2021 yılının başında, dünyanın en çok etkileşim alan spor takımı olduğu paylaşılmıştı. Şimdiyse 2021 yılının ilk yarısını kapsayan verilerle karşınızdayız. Fenerbahçe, zirvedeki yerini bırakmayacak gibi görünüyor.

Toplamda 74,2 milyon etkileşim

Fenerbahçe

Bu veriler, az önce bahsettiğimiz ocak ayı verilerini paylaşan yerden geliyor. Listeye baktığımızda ilk sırada toplamda 74,2 milyon etkileşimle Fenerbahçe’yi görüyoruz. Fenerbahçe’yi, 71,4 milyon etkileşimle resmi Barcelona hesabı takip ediyor. 

İkinci sıradan sonra aradaki farkın açıldığını görebilirsiniz. Üçüncü sırada gördüğümüz Galatasaray, 2021’in ilk yarısında 48,4 milyon etkileşimde bulunmuş. Galatasaray’ı ise Chelsea FC resmi twitter hesabı, 47,8 milyon etkileşimle takip ediyor. Son olarak beşinci sırada Manchester United resmi twitter hesabını, toplamda 42,9 milyon etkileşimle görebiliyoruz.

Etkileşim sayısına baktığımızda Fenerbahçe’nin aradaki farkı oldukça açtığını söyleyebiliriz. YouTube gibi diğer mecralardan da sevenlerine ulaşan spor kulübü, Mesut Özil transferi gibi önemli olayları duyurduğu paylaşımlarında en yüksek etkileşimlere ulaşmıştı.

Daha önceleri Barcelona bu listelerde başı çekiyordu fakat Fenerbahçe’nin etkileşim sayısına tekrar baktığımızda, zirveyi bırakmaya pek niyeti olmadığını söyleyebiliriz. Konu hakkındaki düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://twitter.com/DeporFinanzas/status/1413450475827982337
94
32
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
94
32
4
3
1