Fortnite Karanlığa Gömüldü: Şimdi Ne Olacak?

160
26
13
11
9
Fortnite oyunu ilk 10 sezonuyla birlikte önemli bir dönüm noktasına geldi. Oyun şimdi hikayede yeni bir bölüme geçiyor. O zamana kadar görebileceğimiz tek şey, neredeyse hiçbir şey.

Fortnite, Battle Royale türünün en popüler oyunları arasında yer alıyor. Oyun sık sık yeni sezonlara geçiyor ve oyunun çeşitli temaları oluyor. Her ayın bir teması bulunuyor ve tema geçişleri arasında birkaç saatlik boşluk kalıyor. 

Oyunda Season X yani 10. sezon, oldukça görkemli bir şekilde sona erdi. Twitch ve diğer yayın platformlarını zorlayacak kadar çok insan aynı anda yayınlarda oyunun sona erme anını izledi. Fortnite’ın bu kapanışının da 6 saat sürmesi bekleniyor.

fortnite

Bu noktada önemli olan şey ise Fortnite’ın hikayesinde giriş bölümünün sona ermesi oldu. Fortnite artık tamamen yeni bir haritaya geçiyor. Oyunun adı da Fortnite: Chapter 2 olarak adlandırılacak.

Oyunda çeşitli maceralar yaşadığımız harita, zamanda ve mekanda sıkışmış bir uzay adası benzeri bir yapıydı. Buradan sonunda kurtulduğumuzu düşünüyorduk ancak The Visitor’un aracı ve 6 diğer benzeri ayrılma anından sonra ne yazık ki geri dönmek ve uzay-zamanda bir noktada sıkıştı. Dusty Depot üzerinde havada donakalmış durumda olan oyun, yakın zamanda 11. sezonuyla geri dönecek.

fortnite

Geri dönüş esnasında harita tamamen yenilenmiş olacak. O zamana kadar oyunun ana menüsü bile parçalanmış durumda olacak. 

Fortnite’ın ne zaman geri geleceği konusunda bir açıklama bulunmuyor. Yine de Apex Legends ve PUBG gibi rakipleri ortalıkta cirit atarken Fortnite’ın çok uzun süre kapalı kalmayacağını ve geri gelirken de oldukça görkemli şekilde geri geleceğini varsaymak yanlış olmayacaktır. 

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2019-10-13-fortnite-just-waved-farewell-to-its-first-chapter-in-spectacular-style
160
26
13
11
9
Emoji İle Tepki Ver
160
26
13
11
9