Fortnite Sezon 11'den Bazı Bilgileri Ortaya Çıktı

118
25
18
9
8
Fortnite Sezon 11'den Bazı Bilgileri Ortaya Çıktı
Epic, 11. sezonda Fortnite için bazı büyük değişikliklerin olduğunu ima etmeye devam ediyor. Battle Royale oyununun şu anki sezonunun "Son" olarak bilinen bir oyun içi etkinliğin ardından bu pazar günü bitmesi planlanıyor. Sözde bir söylentinin doğru olduğu ortaya çıktığında etkinliğin oyun için tamamen yeni bir başlangıç olabileceği anlaşıldı.

Epic, Fortnite için büyük değişikliklerin olduğunu ima ediyor. Reddit'teki ve diğer forumlardaki sayısız Fortnite oyuncusu, bu sezonun sonunda İtalyan App Store'da "Fortnite: Bölüm 2" için bir görsel keşfetti. Söz konusu görsel, oyunun yeniden markalanıp yenileneceğini öne sürüyordu. Söylentiler Fortnite'ın bir sonraki sezonunun tamamen yeni bir harita ile geleceğini belirtiyor. Ayrıca veri madencileri oyunun kodunda yeni yer isimlerinin listesini de keşfetti.

Bu hafta sonu gerçekleşecek olan büyük etkinliğin adı, zaten Fortnite'ın önemli ölçüde değişeceğini gösteriyor. Fortnite Twitter hesabının paylaştığı son zamanlardaki bir tweet'i “Sonun yakın” olduğunu söylüyor adadan ayrılan Battle Bus'ı gösteriyor.

Oyun içi geri sayım zamanlayıcılarına göre, The End etkinliğinin 13 Ekim Pazar günü saat 21:00'de gerçekleşmesi planlanıyor. Bu etkinlikte ne olacağını kimse tahmin edemiyor. Muhtemelen Visitor ile ilgisi var. Gizemli karakter, ilk olarak 4. sezonda ortaya çıktı ve gökyüzünde bir yarık oluşmasına neden olan bir roket yaptı. Visitor, 10. sezonda geri döndü ve Dusty Depot'ta başka bir roket inşa ediyor. Bu nedenle geri sayım sayaçları ne zaman başlayacağının sinyalini verebilir.

Epic, henüz Sezon 11’in resmen başlayacağını doğrulamadı ancak yeni sezonlar genelde bir önceki sezonun başlamasından kısa bir süre sonra başlar. Bu yüzden muhtemelen önümüzdeki hafta başlayacak. Benzer şekilde, geliştirici oyuncuların yeni sezondan neler bekleyebileceği konusunda pek de somut detaylar paylaşmadı ancak birçok değişiklik var gibi gözüküyor.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/fortnite-season-11-chapter-2-leak-new-map-rumors-t/1100-6470388/
118
25
18
9
8
Emoji İle Tepki Ver
118
25
18
9
8