Fortnite'ın Para Birimi V-Bucks'ın Fiyatları Değişti: İşte Yeni Fiyatlar

41
38
5
5
3
Fortinite'ın bir sonraki sezonu olan Fortnite Bölüm 2'nin yayınlanması ile birlikte yeni V-Bucks ve yeni Battle Pass fiyatları belli oldu. 30 ülke bu fiyat değişikliklerinden etkilendi. Gelin güncel fiyatlara yakından bakalım.

Fortnite oyuncuları, Bölüm 2 ile birlikte gelen yeni kostümlere ve yeni Battle Pass'e sahip olabilmek için bir önceki sezondan farklı ücretler ödemek zorunda kalacaklar. Her ülkeyi kapsamasa da 30 ülke, bu durumdan etkilenecek. Özellikle 1000 V-Bucks ve üzeri olan alımlarda bu fark daha çok hissedilecek. Oyunu bambaşka bir evreye taşıyacak olan Fortnite Bölüm 2, fiyatlar konusunda da aynı değişiklikleri yapacak gibi gözüküyor.

Epic Games tarafından hangi ülkelerde ne gibi fiyat değişiklikleri yapılacağına dair bir liste yayınlandı. Yeni V-Bucks ücretleri, bu listeyle birlikte resmileşmiş oldu. Ayrıca Epic Games, listenin hemen ardından her ülke için özel olarak daha tutarlı ve daha adil bir ücretlendirme yaptıklarını açıklayan bir yazı da yayınladı.

Fortnite V-Bucks ücretleri:

fortnite v bucks fiyatları

Epic Games, bu paylaşımın altında "Önceden Fortnite ürünlerini fiyatlandırmada zaman içinde yaşanan kur farkları nedeniyle bölgeler arasındaki fiyat farklarında tutarsızlıklar görülebiliyordu. Tüm bölgelerde daha adil fiyatlandırma yapabilmek için belirli bölgelerdeki belirli ürünler üzerinde çalışmalar yapıyoruz" sözleriyle açıklama yaptı. 

Farklı bölgelerdeki oyuncular için daha adil bir fiyatlandırma sunabilmek için yapılan bu değişiklikler, Fortnite Bölüm 2 ile ilgili bazı bilgilerin de ortaya çıkmasına sebep oluyor. Yeni fiyatlandırmaların ve yeni Battle Pass'lerin gelmesi Bölüm 2 ile birlikte daha fazla kostümün geleceğini gösteren işaretlerden birisi. Bölüm 2 ile birlikte gelecek olan kostümlerden ya da kozmetiklerden birine sahip olmak istiyorsanız güncellenmiş fiyat listesine göz atmanızda fayda var. Ayrıca Epic Games, bu fiyatların da zaman içerisinde güncelleneceğini dile getirdi. Yani önümüzdeki günlerde fiyatlarda değişiklikler de görülebilir.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/10/15/fortnite-v-bucks-prices-changing-in-some-regions/
41
38
5
5
3
Emoji İle Tepki Ver
41
38
5
5
3