George R.R. Martin'in Elden Ring'deki Rolü Meğer Yıllar Önce Bitmiş

8
5
3
1
1
Game of Thrones'un yaratıcısı olarak bilinen George R.R. Martin, FromSoftware'ın Elden Ring oyunundaki rolü hakkında konuştu. Aktardıklarına göre kendisinin oyunun geliştirme aşamasındaki rolü yıllar öncesinde bitmiş.

Tam anlamıyla devasa bir hayran kitlesine sahip olan Game of Thrones’un yaratıcısı olan George R.R. Martin, geçtiğimiz haftalarda Elden Ring oyunu sayesinde tekrar gündeme gelmişti. Uzun zamandır beklenen bu oyunun fragmanı, birçok oyunseverin ilgisini çekmiş ve onları heyecanlandırmıştı.

Elden Ring’in fragmanında bulunan ve gözden kaçırabileceğiniz detayları aktardığımız yazımıza buradan ulaşabilirsiniz. Bu haberimizde daha çok George R.R. Martin’e odaklanıyor olacağız. Söylediklerine göre sevilen Amerikalı yazarın Elden Ring’deki görevi aslında yıllar önce bitmiş.

“Oldukça detaylı bir arka plan hazırladım. Oradan sonrasını onlar aldı.”

George R.R. Martin

Martin, kullanılan mekânın bilim kurgu romanlarında ve fantastik ürünlerde oldukça önemli olduğuna değindi. Bunun yanında Game of Thrones’un yaratıcısı, mekânın en az karakterler ve senaryo kadar önemli olduğunu söyledi ve Tolkien’in Orta Dünya’sı gibi birkaç örnek verdi.

Geliştiriciler için oldukça detaylı bir arka plan üzerinde çalıştığından bahseden Martin, sonrasında bırakılan yerden onların devam ettiğini söyledi. Bu da aslında Elden Ring ekibi ile Martin’in yıllar önce yollarını ayırdığı anlamına geliyor.

Son olarak Martin, geliştirici ekibi en son görmesinin üzerinden birkaç yıl geçtiğini söylüyor ve bu da az önce söylediğimizi destekliyor. Fakat Martin’in söylediklerine göre geliştirici ekiple arasında kötü bir durum bulunmuyor. Martin’in aktardıklarına göre ekip, belirli aralıklarla gelip üzerinde çalıştıkları canavar modellerini, efektleri veya diğer havalı şeyleri kendisine gösteriyormuş.

Elden Ring'in bir erteleme olmadığı takdirde 21 Ocak 2022'de oyuncularla buluşması bekleniyor. Souls tarzı oyunlara bir yenisi olarak eklenmesi beklenen bu oyun hakkında siz de yorum kısmında düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/george-rr-martins-work-on-elden-ring-wrapped-up-years-ago
8
5
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
8
5
3
1
1