Google'ın Uygun Fiyatlı Telefonları Pixel 3a ve 3a XL'ın Bazı Detayları Ortaya Çıktı

6
2
2
2
0
Mayıs ayında resmi tanıtımının gerçekleşmesi beklenen Pixel 3a ve 3a XL'ın ne kadar RAM ve depolamayla tüketiciye sunulacağı ortaya çıktı. Bahsi geçen detaylar resmi olmamakla birlikte, her iki cihazın tanıtımına sadece birkaç hafta kaldı.

Pixel serisiyle dünya çapında yeterli düzeyde ilgi gören Google'ın yakın zamanda tanıtmaya hazırlandığı Pixel 3a ve Pixel 3a XL'dan yeni detaylar ortaya çıktı. Pixel serisinin en uygun fiyatlı cihazları olacağı düşünülen 3a ve 3a XL, herhangi bir aksilik olmazsa Google I/O 2019 adlı etkinlikte tanıtılacak. Bahsi geçen etkinliğin 7 ve 9 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşeceğini göz önüne alırsak Pixel 3a ve 3a XL'ı görmemize çok az zaman kaldığı söylenebilir. Tanıtımına çok az bir vakit kalmışken birkaç detayına tanık olduğumuz bu iki cihazın diğer Pixel cihazlarına göre daha uygun fiyatlı olması bekleniyor.

Gelelim Pixel 3a ve 3a XL ile ilgili bildiklerimize. Ortaya çıkan ve kesin olmayan detaylara göre, Pixel 3a ve 3a XL ikilisi OLED ekranlarla desteklenecek. Buna ek olarak her iki cihazın da 4 GB RAM ve 32 GB depolamayla tüketicinin karşısına çıkması bekleniyor.

İşlemci alanında her iki cihaz için de Snapdragon 670 kullanılacağı söylense de bazı iddialara göre de 3a XL'da Snapdragon 710 kullanılacak. Bunun yanı sıra yayımlanan görsellerden farklı olarak Pixel 3a XL'ın daha büyük bir ekrana sahip olması bekleniyor. Pixel 3a ve 3a XL'ın hem alt hem de üst çerçevelerinin bir hayli kalın oluşu da dikkat çeken detaylardan sadece biri.

Google'ın yeni fiyat performans cihazlarıyla ilgili kesin bilgilere 7 Mayıs'ta erişebileceğiz. Konuyla ilgili güncel kalmak için bizi takip edebilirsiniz.

Kaynak : https://wccftech.com/google-pixel-3a-xl-alleged-official-renders/
6
2
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
6
2
2
2
0