Google, Pixel 5 Cihazını Tanıtacağı Etkinliğinin Tarihini Açıkladı

15
1
1
1
0
Google, Made by Google adlı resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda yeni etkinliğinin tarihini duyurdu. Şirketin birçok yeni ürününü tanıtacağı etkinlik, bu ay sonunda dijital olarak gerçekleştirilecek.

Teknoloji dünyasının en büyük şirketlerinden bir tanesi olan Google, her yıl gerçekleştirdiği donanım etkinliğinin bu sene 30 Eylül'de Türkiye saatiyle akşam 9'da gerçekleştirileceğini duyurdu. Ayrıca bu etkinlik, halka açık şekilde canlı olarak da yayınlanacak.

Mashable'da yer alan habere göre teknoloji devi, bu ay sonunda düzenleyeceği etkinlik sırasında yeni Pixel telefonlarını, yeni nesil Chromecast'i ve akıllı hoparlörünü tanıtacak. Peki, etkinlikte tanıtılacak ürünlerle ilgili neler biliyoruz gelin hep birlikte bakalım.

Google'ın donanım etkinliğinin tarihi belli oldu

google donanım etkinliği tarihi

Google, geçtiğimiz ay Pixel 4a 5G'yi ve Pixel 5'i duyursa da bu iki cihaz hakkında bildiklerimiz oldukça sınırlı. Ancak Pixel 4a 5G ile Pixel 4a arasındaki tek farkın sadece 5G bağlantısı olması bekleniyor.

Bunun haricinde Google'ın tanıtacağı akıllı hoparlörünün de yeni Nest olma ihtimali bir hayli yüksek. Şirketin çıkaracağı yeni akıllı hoparlörün fotoğrafları ortaya çıkınca Google da cihazının resmi görselini yayınlamıştı. Tabii yeni Nest'in görselleri yayınlanmış olsa da teknik özellikleri halen bilinmiyor. Yeni Nest'ten beklenti, Google Home'a göre daha taşınabilir olması.

Etkinlikte tanıtılacak olan bir diğer ürün olan yeni Chromecast ile ilgili söylentiler mart ayına kadar uzanıyor. Android TV'den gücünü alacak olan Chromecast, öncellerinin aksine akıllı telefon ile kontrol edilmeyecek ve fiziksel bir kumanda ile birlikte gelecek. Chromecast ile ilgili bilinenler de şimdilik bundan ibaret. Tabii etkinliğe çok az bir süre kaldı ve o gün geldiğinde tüm bu ürünlerle ilgili daha detaylı bilgileri sizlere aktaracağız.

Kaynak : https://mashable.com/article/google-pixel-hardware-event-september/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Mashable+%28Mashable%29
15
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
15
1
1
1
0