GTA 6'ya Ait Olduğu İddia Edilen ‘1 Saniyelik’ Video

299
58
42
36
32
Oyunseverlerin heyecanla bekledikleri GTA 6 ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Şimdi, sadece 1 saniye uzunluğunda bir video yayınlandı ve bu videonun GTA 6'ya ait olduğu iddia ediliyor.

Video oyun tutkunları son birkaç aydır Rockstar Games'ten gelecek en ufak bir açıklamaya kilitlenmiş durumdalar. Şirket, video oyun sektörünün en önemli yapımlarından bir tanesi olan Grand Theft Auto serisinin yeni üyesi üzerinde çalışmalarını sürdürüyor ancak konuyla ilgili olarak hiç konuşmuyor. Bu durum hem oyunseverlerin heyecanını hem de ortadaki bilgi kirliliğini arttırıyor.

GTA 6 ile ilgili çalışmaların yapıldığı, henüz Rockstar Games tarafından doğrulanmadı ancak ortaya çıkan bilgiler, GTA 6'nın yolda olduğunu gözler önüne seriyor. Fakat oyunseverlerin GTA 6 ile ne zaman tanışacağı henüz bilinmiyor. Normal koşullarda oyunun her an duyurulması gerekiyor çünkü Rockstar Games, oyunlarını belirli aralıklarla piyasaya sürüyor. Fakat GTA 5'in piyasaya sürülmesinin üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen şirket, hala bir açıklama yapmadı.

GTA 6

Bugüne dek sizlerle, GTA 6 ile ilgili olarak pek çok haber paylaştık. Bu haberlerin tümü iddialardan oluşuyordu. Şimdi, GTA 6 ile ilgili yeni iddialar var ancak bu seferki iddia 1 saniyelik bir görüntü. Bu görüntü, sanki alelacele kaydedilmiş gibi görünüyor ve bugüne dek söylenen GTA 6'nın Vice City'de geçeceği bilgisini doğrular nitelikte. O bir saniyelik görüntü, sizleri doğrudan Miami sahilinin içerisine çekip götürüyor.

Bu iddiaların sahibi "gta6_leaks" isimli bir Instagram hesabı. Ancak hesap, bu videoyu yayınladıktan kısa bir süre sonra kapatıldı ve şu sıralar yeniden erişime açılmış gibi görünüyor. Dilerseniz sizleri, önce GTA 6 olduğu iddia edilen o videoyla tanıştıralım ardından da konuyla ilgili konuşmaya devam edelim.

Bu videoda dikkat edilmesi gereken nokta, bu kısacık videonun gerçeklik oranı ile sahtelik oranının neredeyse aynı olması. Çünkü görüntünün fazla bulanık olması, videoyla ilgili net olarak konuşulmasının önüne geçiyor. Hatta belki hatırlarsınız, bir süre önce GTA 6 ile ilgili bazı görüntüler ortaya çıkmıştı. O görüntüleri sizlerle paylaştığımızda fotoğrafların bulanıklığından bahsetmiştik. Ne yazık ki yine benzer bir sorunla karşı karşıyayız.

Peki bu görüntüler ne anlama geliyor? Şöyle ki; bu görüntüler, oyunun test aşaması sırasında sızdırılmış ve kamuoyu ile paylaşılmış olabilir. Dolayısıyla bu video gerçekten de GTA 6'yı gösteriyor olabilir. İkinci olasılık ile bu video aslında GTA 6'ya ait değil ve videoyu hazırlayanlar, GTA 5 ya da GTA 4 gibi bir oyundan böyle ufak bir görüntü alıp üzerinde oynamalar yapmış. Üstelik bu video, sahte olduğunun anlaşılamaması için bulanık çekilmiş de olabilir.

Rockstar Games

Peki sizce bu videonun anlamı ne? Videonun gerçek olma ihtimali var mı yoksa bugüne dek GTA 6 ile ilgili olarak ortaya atılan iddialar gibi bu videoda mı manipülasyon amaçlı? Fikirlerinizi bizimle yorumlar aracılığıyla paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.inverse.com/article/60368-gta-6-leaks-gameplay-fake-video-rockstar-games
299
58
42
36
32
Emoji İle Tepki Ver
299
58
42
36
32