Efsane Bir Yaş Daha Büyüdü: GTA Vice City 17 Yaşında

79
6
5
5
4
2002, popüler kültür için çok önemli bir yıl olmuştu. Harry Potter serisinin Sırlar Odası ve Yüzüklerin Efendisi serisinin İki Kule filmi, 2002’de vizyona girdi. 2002’nin en önemli olaylardan biri de GTA Vice City’nin piyasaya sürülmesiydi.

2002 yılında olanları alt alta sıraladığımızda herkes 2002’nin ne kadar efsanevi bir yıl olduğunu hatırlayacaktır. En azından bizim için, Dünya Kupası üçüncülüğü kalbimizin bir yerinde duruyor. 2002’nin hayatımıza soktuğu efsanelerden biri de GTA serisinin altıncı oyunu olan GTA Vice City’di. 

GTA Vice City’i birçok insan 21.yüzyılın en iyi oyunu olarak tanımlıyor. GTA Vice City, motorcu çetelerini, 1980’lerin yaşayışını ve uyuşturucu çetelerini bir oyun olarak önümüze getiriyordu. Vice City, oyuncuların kendilerini başka bir dünyaya sokmalarını sağlıyordu. Hepimizin GTA Vice City’de eylemin merkezindeydik.

gta vice city

Bilgisayar oyunlarına meraklı olmayan insanlar bile GTA Vice City’nin dünyasına girmeden edemediler. İki ana adadan oluşan Vice City haritasında yaya olarak ya da bir araba veya motorla gezinmeyen insan neredeyse yok denecek kadar az. 

GTA Vice City’nin boşluğunu başka bir oyunla dolduramıyorsanız çok beklemeniz gerekmeyebilir. GTA 6’da, Vice City dahil olmak üzere en az iki şehir olacağı iddia ediliyor. GTA 6, çıktığında hepimizin nostaljik GTA özlemimiz sona erebilir. 

Kaynak : https://www.unilad.co.uk/gaming/gta-vice-city-is-17-years-old-today/
79
6
5
5
4
Emoji İle Tepki Ver
79
6
5
5
4