Hackerların Çıplak Fotoğraflarını Sızdırdığı 15 Ünlü Oyuncu

135
74
51
18
17
Şu ana kadar pek çok dünyaca ünlü isim çıplak ya da diğer kişisel fotoğraflarını siber korsanlara kaptırdı. İşte siber korsanların fotoğraflarını internete sızdırdığı 15 ünlü isim.

Kişisel verilerin gizliliği herkes için önemli bir konudur. Fakat eğer bir Hollywood yıldızı ya da ünlü bir modelseniz siber korsanların ana hedefi haline gelebilirsiniz. Geride bıraktığımız birkaç yılda siber korsanlar dünyaca ünlü isimlere defalarca saldırılarda bulundu ve özel fotoğraflarını ele geçirmeyi başardı. İşte çıplak fotoğrafları siber korsanların eline geçen ve çevrimiçi ortamda paylaşılan 15 dünyaca ünlü isim.

1- Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence, siber korsanlardan en çok çeken ünlülerden biri. Oscar ödüllü oyuncunun şu ana kadar onlarca fotoğrafı internete sızdırıldı ve hala tüm fotoğraflarlar silinebilmiş değil.

2- Kate Upton

Kate Upton da Lawrence gibi siber korsanlardan en çok çeken ünlülerin başında geliyor. Başarılı modelin pek çok çıplak fotoğrafı siber korsanlar tarafından çevrimiçi ortamda paylaşıldı.

3- Mary E. Winstead

Mary E. Winstead, siber korsanların mağdur ettiği bir başka ünlü isim. Winstead, olayın ardından Twitter üzerinden ‘Eşimle çekildiğimiz fotoğrafları uzun zaman önce silmiştim.’ şeklinde bir açıklama yaparak iCloud’dan bihaber olduğunu belli etti.

4- Amber Heard

Amerikalı ünlü ismin bugüne kadar siber korsanlar tarafından tam 54 fotoğrafının çalındığı söyleniyor.

5- Kirsten Dunst

2002 yılında vizyona giren Spider-Man filmi ile ününü katlayan Kirsten Dunst da siber korsanlardan nasibini aldı.

6- Emma Watson

Emma, siber korsanlar konusunda en şanslı isimlerden biri. Zira onun bir çıplak fotoğrafı bulunmuyor; yalnızca birkaç bikinili ve iç çamaşırlı fotoğraf.

7- Lauren Cohan

Siber korsanların ikinci siber saldırısında Lauren Cohan da fotoğraflarını internette bulanlardan oldu.

8- Rosario Dawson

Rosario Dawson, bu işi en ciddiye alan isimlerden biri. Avukatları ile hemen bir karşı saldırıya geçen Dawson tüm fotoğraflarını çevrimiçi ortamdan yok etmeyi başarmış.

9- Amanda Seyfried

Amanda Seyfried, fotoğraflarını çevrimiçi ortamdan yok etmek için çaba sarf eden bir başka isim. Fakat Dawson kadar başarılı olduğunu söyleyemeyiz.

10- Ariana Grande

Ariana Grande’nin sözcüsü her ne kadar internete sızdırılan fotoğrafların sahte olduğunu iddia etse de internet kullanıcıları aynı şeyi düşünmüyor.

11- Mila Kunis

2011 yılında fotoğrafları internete sızdırılan Kunis’in kanı yerde kalmadı. Zira Kunis de dahil olmak üzere pek çok ünlünün fotoğraflarını çalan Christopher Chaney yakalandı ve 10 yıl hapisle cezalandırıldı.

12- Scarlett Johansson

Scarlett Johansson her ne kadar ‘’Her şey kocam içindi.’’ dese de Johansson’ın fotoğraflarını kocası dışında ‘birkaç’ kişi daha görmüş olabilir.

13- Kate Hudson

Kate Hudson’ın fotoğraflarında şöyle bir detay var ki hiçbirinde yüzü görünmüyor. Dolayısı ile fotoğrafların ona ait olduğu yalnızca bir tahmin. Fakat Hudson’ın evde çıplak gezmeyi sevdiği de herkes tarafından biliniyor.

14- Blake Lively

2011 yılında gerçekleşen ilk siber saldırı dalgasında fotoğrafları ortaya çıkan isimlerden biri de Blake Lively olmuştu. Ünlü oyuncu ilk başta fotoğrafların kendisine ait olduğunu inkar etse de o olduğunu herkes kolaylıkla anlamıştı.

15- Sienna Miller

Sienna Miller, siber korsanların son kurbanı. Fotoğrafları günler önce çevrimiçi ortama sızdırılan Sienna Miller, sessizliğini hala koruyor.

Kaynak : https://www.sinemia.com/sosyal/sinema-galeriler/ne-sihirdir-ne-keramet-hackerdir-dikkat-ciplak-fotograflari-ortaya-dokulen-15-hollywood-yildizlari?page=1
135
74
51
18
17
Emoji İle Tepki Ver
135
74
51
18
17