Henry Cavill, Artık Superman Olmayacağını Açıkladı! (Cavill'siz Superman Filminden İlk Detaylar da Geldi)

51
6
2
1
0
Henry Cavill, Artık Superman Olmayacağını Açıkladı! (Cavill'siz Superman Filminden İlk Detaylar da Geldi)
Superman rolüyle hafızalara kazınan Henry Cavill, DC'nin yönetimdeki kararıyla artık Superman olmayacak. DC yönetimi, yeni Superman filmi hakkında da bazı detayları paylaştı.

Geçtiğimiz gün DC’nin sinematik evreninde fazlasıyla çarpıcı gelişmeler yaşanmıştı. Warner Bros.’un DC’nin kurtarıcısı olarak göreve aldığı James Gunn ve Peter Safran ikilisi, Wonder Woman 3’ü iptal etmişti. Üstelik Superman dahil tüm Justice League karakterlerinin filmleri de uçurumun kenarına gelmişti.

Bugün, bu uçurumdan düşen ilk film resmen açıklandı. Superman rolüne yeniden döneceği henüz geçtiğimiz haftalarda açıklanan Henry Cavill, Superman olmayacağını açıkladı. Konu hakkında hem Cavill hem de James Gunn’dan açıklama geldi.

Henry Cavill’in üzen açıklaması:

()

“Az önce James Gunn ve Peter Safran ile bir toplantı yaptım ve üzücü bir haber var millet. Superman olarak geri dönmeyeceğim. (Gunn ve Safran’ın) Stüdyo tarafından işe alınmalarından önce Ekim ayında geri döndüğümü duyurmamı söyledikten sonra, bu haberi paylaşmak pek kolay değil, ama hayat bu. Nöbet değişimi, olan bir şeydir. Buna saygı duyarım. James ve Peter'ın inşa edecekleri bir evrenleri var. Onlara ve yeni evrende yer alan herkese iyi şanslar ve en mutlu talihler diliyorum.

Yıllardır yanımda olanlar için.....biraz yas tutabiliriz ama sonra şunu hatırlamalıyız: Superman hala ortalıkta. Temsil ettiği her şey hala var ve bize verdiği örnekler hala orada! Pelerin takma sıram geçti ama Superman'in temsil ettiği şey asla geçmeyecek.”

Peki, yeni Superman filmi neyi anlatacak da Cavill’siz izlenebilecek?

Bu sorunun cevabı, James Gunn tarafından verildi. Gunn, Twitter’dan paylaştığı açıklamasında önümüzdeki yıl başlayacak projelerinin ilk detaylarına yer verdi. Bu detaylardan birisi şu şekilde oldu:

“Takvimdekiler arasında Superman de var. İlk aşamalarda, hikayemiz Superman'in hayatının daha önceki bir parçasına odaklanacak, bu nedenle karakteri Henry Cavill canlandırmayacak.”

Henry Cavill hala geri dönebilir:

“Az önce Henry ile harika bir toplantı yaptık, biz büyük hayranlarıyız ve gelecekte birlikte çalışmak için bir dizi heyecan verici olasılık hakkında konuştuk.”

James Gunn ve Peter Safran ikilisinin DC evrenini kurtarıp kurtaramayacağını ancak bekleyerek görebileceğiz.

51
6
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
51
6
2
1
0