Vin Diesel, Hızlı ve Öfkeli 10 ve 11'in Çekimlerinin Başlayacağı Tarihi Açıkladı

33
12
6
4
0
Büyük bir topluluk tarafından sevilen Hızlı ve Öfkeli serisinin dokuzuncu filmi vizyona girmiş durumda. İzleyicileri aksiyona doyuran 9 filmin ardından serinin ne zaman biteceğinin merak konusu olmasıyla serinin 2 film ile sonlanacağını öğrenmiştik. Şimdiyse Vin Diesel, seriyi sonlandıracak olan filmlerin çekim tarihleri hakkında açıklamalar yaptı.

Dokuzuncu filmi sinemalara yeni gelmiş olan Hızlı ve Öfkeli serisinin gişede oldukça iyi ilerlediğini söyleyebiliriz. Çıkardığı her filmle bu başarıyı elde etmiş olan seri uzun süredir hayranlarını aksiyona doyuruyor. Fakat başka birçok seride de gördüğümüz gibi aynı şeyler sürekli hayranlara sunulunca bir yerden sonra tahmin edilebilir bir hal alıyor.

Bu sebeple Hızlı ve Öfkeli serisinin ne zaman final yapacağı da uzun süredir merak edilirken Universal, iki bölümden oluşan bir finalin geleceğini ve dolayısıyla Hızlı ve Öfkeli serisinin sonlanacağını duyurmuştu. Serinin yıldızlarından Vin Diesel de geçtiğimiz hafta serinin sona ereceği tarihi açıklamıştı. Şimdiyse bu iki filmin çekimlerine ne zaman başlanacağı hakkında yaptığı açıklamalarla karşımızda.

Hızlı ve Öfkeli 10 ve 11’in çekimlerine 2022 yılının ocak ayında başlanacak

Vin Diesel

Regal ile yaptığı röportajda Vin Diesel, serinin son iki filminin çekimlerine önümüzdeki ocak ayında başlayacaklarını onayladı. Aslında film çekimlerine 2022 yılında başlanacağını, yönetmen Justin Lin daha önce söylemişti fakat Vin Diesel’in onaylamasıyla birlikte elimizde kesin bir tarih oldu.

Son kez 2024 yılında beyaz perdede olacak

Hızlı ve Öfkeli

Geçtiğimiz hafta paylaştığımız haberimizde, Hızlı ve Öfkeli’nin basın toplantısı sırasında Vin Diesel’in yapmış olduğu dikkat çekici açıklamaları aktarmıştık. Burada Vin Diesel, serinin 2024 yılında son kez beyaz perdede olacağını söylemişti. 

İnsanların bitmek zorunda değilmiş gibi hissedeceğini biliyorum ancak ben, tüm iyi şeylerin bitmesi gerektiğini düşünüyorum” açıklamasıyla da herhangi bir karar değişikliği konusunda ümitli olmamamız gerektiğini göstermişti.

Hızlı ve Öfkeli serisi, Marvel’ın Infinity War ve End Game filmlerinde olduğu gibi iki bölüme ayrılarak sonlanacak gibi görünüyor. Filmler hakkında önümüzdeki aylarda daha çok detayın gün yüzüne çıkması bekleniyor. Gelişmeleri sizlere aktarıyor olacağız.

Kaynak : https://screenrant.com/fast-furious-10-11-start-filming-january-2022/
33
12
6
4
0
Emoji İle Tepki Ver
33
12
6
4
0