HTC Wildfire E Lite'ın Render Görselleri Ortaya Çıktı

9
3
2
0
0
Akıllı telefon dünyasının bir dönemler yıldızlarından bir tanesi olan HTC'nin Wildfire E Lite modelinin render görselleri ortaya çıktı. Giriş segmentinde yer alan telefonun alt ve üst taraflarında kalın çerçeveler bulunuyor.

Bir zamanlar akıllı telefon dünyasının en güçlü üreticilerinden bir tanesi olan HTC, son dönemlerde büyük bir çöküşün içerisine girmişti. Zamanında piyasanın en güçlü telefonlarını üreten şirket, şimdilerde 2 GB RAM ve dört çekirdek işlemcili giriş segmenti cihazlar üretiyor.

Akıllı telefon dünyasının en güvenilir kaynaklarından bir tanesi olan Evan Blass (@evleaks), Tayvan merkezli akıllı telefon üreticisinin yeni cihazı Wildfire E Lite'ın tasarımını ortaya çıkardı. Ayrıca telefonun donanım özellikleri de daha öncesinde Play Console'da ortaya çıkmıştı.

HTC Wildfire E Lite

htc wildfire e lite ön, htc wildfire e lite arka, htc wildfire e lite render

HTC Wildfire E Lite, 18:9 en/boy oranına sahip 720 x 1440 piksellik 320 ppi destekli HD bir ekranla birlikte geliyor. Ayrıca Evan Blass tarafından ortaya çıkarılan render görsellerine göre cihaz, üst ve alt tarafta oldukça kalın çerçevelere de sahip. Telefonun sağ tarafında ses açma kapama ve güç düğmesi de bulunuyor.

Polikarbonat plastikten olan telefonun arka tarafının sol üst tarafında yatay şekilde konumlandırılmış çift kamera ve onun hemen yanında bir LED flaş bulunuyor. Ayrıca parmak izi okuyucu sensör de yine telefonun arka tarafında konumlandırılmış durumda. Gücünü MediaTek Helio A20 yonga setinden alan telefon dört çekirdekli Cortex-A53 CPU'ya sahip ve Android 10 işletim sistemiyle birlikte geliyor.

htc wildfire e lite play console, htc wildfire e lite teknik özellikler

Wildfire E Lite'a ek olarak Wildfire E Plus ve Wildfire E1 modelleri de bulunuyor. İlk olarak Wildfire'a bakacak olursak 1520 x 720 piksellik 6,217 inç bir ekranla geliyor. MediaTek Helio P23 CPU'dan gücünü alan model, 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanına sahip. 3.500 mAh bataryalı cihazın arka tarafında 16 MP + 5 MP'lik kameralar, ön tarafında ise 16 MP'lik kamera bulunuyor.

Wildfire E Plus'ta özelliklerin biraz daha kısıldığı görülüyor. 1440 x 720 piksellik ekrana sahip olan telefon Helio A22 CPU'ya 2 GB RAM'e ve 32 GB dâhili depolama alanına sahip. Arka tarafında 13 MP + 2 MP kameralar bulunan modelin ön tarafında 5 MP selfie kamerası yer alıyor ve 3.000 mAh'lık bataryayla geliyor.

Wildfire ve Wildfire E Plus arasında bir yerde konumlandırılan Wildfire E1, 1560 x 720 piksellik bir ekrana sahip. MediaTek Helio A22 CPU'dan gücünü alan model, 3.000 mAh değerindeki bataryayla birlikte geliyor. Arka tarafında 16 MP, ön tarafında 8 MP kameranın yer aldığı telefonda 3 GB RAM ve 32 GB dâhili depolama alanı yer alıyor.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2020/09/12/htc-wildfire-e-lite-render-leak-revealing-design/
9
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
3
2
0
0