3
0
0
0
0

Bugünkü videomuzda merakla beklenen oyun Diablo Immortal’ın hem bilgisayar hem de mobil sürümlerinin inceleme videosu ile karşınızdayız. Diablo hayranlarının sabırsızlıkla beklediği Diablo Immortal, kısa bir süre önce çıkış yaptı.

Android ve iOS platformlarında yer alan oyun, PC üzerinde de kullanıma açık. Çıktığı gibi oldukça ilgi gören oyun, sadece Android tarafında ilk haftada 1 milyonun üzerinde indirme başarısı da yakaladı. Diablo Immortal’ın hem PC hem de mobildeki oynanış videosuna, grafik ve özelliklerine dair incelemesi ile yorumlarımıza şimdi bu videodan ulaşabilir, kafanıza takılanları yorumlardan bölümünden belirtebilirsiniz.

Diablo Immortal hakkında:Blizzard’ın 2018 yılında duyurduğu ve Haziran 2022’de piyasaya sürdüğü aksiyon-RPG türünde bir multiplayer oyun olan Diablo Immortal, Windows PC’ler üzerinden de ücretsiz olarak oynanabiliyor. Serinin ikinci ve üçüncü oyunları arasında bir zaman diliminde geçen bu oyunda karakterlerinizi değiştirebilir, eşya toplayabilir ve multiplayer etkinliklerine katılarak maceranın tadını çıkarabilirsiniz. 

3
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
0
0
0
0