Huawei, İçinde Kulaklık Barındıran Yeni Akıllı Saatini Duyurdu: İşte Watch Buds!

32
6
3
1
0
Huawei, yakın zamanda Watch Buds isimli bir cihaz tanıtacağını açıkladı. Bir akıllı saat olacak bu ürünün en dikkat çeken özelliği ise içinde bir çift Bluetooth kulaklık barındıracak olması. Akıllı saat, kulaklıklar için bir şarj kutusu görevi görecek.

Çin merkezli teknoloji devi Huawei, en az akıllı telefonları kadar diğer ürünleriyle de tanınıyor. Şirket, şimdi ise yakın zamanda yepyeni bir ürünüyle karşımıza çıkacağını duyurdu. Huawei Watch Buds olarak adlandırılan bu cihazın bir tanıtım videosu da paylaşıldı. Bir akıllı saat olan ürünün, içinde kulaklıkla geleceği de paylaşılan videoda görüldü.

Öncelikle Huawei’in benzer bir ürünü, daha önce piyasaya sürdüğünü belirtelim. Şirket, 2014’te Huawei TalkBand serisini tanıtmıştı. Bir akıllı bileklik olan bu cihaz, kulaklık olarak da kullanılabiliyordu. Şimdi ise teknoloji devinin bu konuda bir adım daha ileri giderek daha şık ve farklı bir cihazla geleceği ortaya çıktı.

Huawei Watch Buds’ın içinde kulaklık bulunacak

Huawei Watch Buds, isminden de anlaşıldığı gibi içinde iki kulaklık barındıran bir akıllı saat olarak piyasaya sürülecek. Cihazın, yuvarlak ve şık bir tasarıma sahip olduğunu paylaşılan videodan görebiliyoruz. Akıllı saatin kulaklıklar için bir şarj kutusu görevi göreceğini söyleyebiliriz. Huawei’in paylaştığı videonun altıncı saniyesinde de kulaklığın şarj seviyesinin ekranda yer aldığı gözümüzden kaçmıyor.

Huawei, ilk başta akıllı saatin ve diğer yeni ürünlerinin 2 Aralık’ta tanıtılacağını açıklamıştı. Ancak bugün yapılan bir duyuru, bu etkinliğin ertelendiğini ortaya koydu. Tanıtımın yeni tarihi hakkında ise henüz bir bilgi yok.

Tabii ki bu tarz bir cihazın bazı soru işaretleri ile birlikte geleceğini söylemeden geçmemek gerek. Akıllı saatlerin halihazırda pil ömrü düşünüldüğünde, kulaklıkların nasıl şarj olacağı merak konusu. Ayrıca içinde kulaklık bulunan bir akıllı saatin oldukça kalın olma ihtimalinin de bekleyenleri şüpheye düşürdüğünü söylemek mümkün.

Yine de tanıtım videosundan Watch Buds’ın oldukça benzersiz bir tasarımla geleceği görülebiliyor. Huawei yöneticilerinden Richard Yu da müşterileri heyecanlandıran bu cihaz ile ilgili, “Huawei Watch Buds, giyilebilir ürünlerin şekli ve tasarımında benzeri görülmemiş bir rahatlık yaşamasına olanak tanıyan devrim niteliğinde bir adım” ifadelerini kullanıyor.

Saate ait olduğu belirtilen videolar internette dolaşmaya başladı

Bunlara ek olarak saate ait olduğu belirtilen görüntülerin internette dolaşmaya başladığını ekleyelim. Yukarıdan görebileceğiniz bir videoda, eğer gerçekse, saatin nasıl görüneceğini, kulaklıklar için nasıl bir bölüm ayrıldığını görebiliyoruz. Görüntülerde, cihazın Huawei Watch 3’ü andırdığı ve deri kayışla gelebileceği görülürken, beklenildiği gibi kalın olabileceği de dikkat çekiyor.

Huawei Watch Buds hakkında bildiklerimiz şu anlık bu kadar. Cihazın özelliklerini ne zaman olacağı henüz bilinmeyen etkinlikle birlikte göreceğiz.

32
6
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
32
6
3
1
0