Xiaomi 13 Serisinin Tanıtım Tarihi Ertelendi! İşte Nedeni

5
4
0
0
0
Xiaomi, Huawei, MediaTek ve IQOO gibi teknoloji devleri, önümüzdeki günlerde yeni ürünlerini tanıtacakları etkinliklerini iptal etti. Bunun nedeni ise Çin'in eski devlet başkanı Jiang Zemin'in vefat etmesi.

Xiaomi, Huawei, iQOO ve MediaTek gibi teknoloji devleri, önümüzdeki günlerde etkinlikler düzenleyerek bazı ürünlerini tanıtmayı planlıyordu. Ancak şirketler tarafından bugün yapılan açıklamalar bunun gerçekleşmeyeceğini ortaya koydu.

Duyurular, Xiaomi, Huawei ve MediaTek’in resmi Weibo hesapları üzerinden yapıldı. Teknoloji devleri, birbirine benzer açıklamalarda bulunarak merakla beklenen ürünlerinin geleceği etkinliklerini ertelendiğini, yeni tarihlerin de yakın zamanda duyurulacağını ifade etti.

Tanıtımlar, Çin’in eski devlet başkanının ölümü nedeniyle ertelendi

Ertelemenin nedeni ise Çin’in eski lideri Jiang Zemin’in hayatını kaybetmesiydi. Çin’in beşinci devlet başkanı olan ünlü politikacı, 96 yaşında bugün hayata gözlerini yumdu. Çinli yetkililer tarafından yapılan açıklamada eski başkanın lösemi ve çoklu organ yetmezliğinden hayatını kaybettiği belirtildi. Jiang Zemin, 1989-2002 yılları arasında Çin Komünist Partisi Genel Sekreteri olarak, 1993-2003 arasında da Çin Devlet Başkanı olarak görev yapmıştı.

Xiaomi, oldukça iyi özelliklerle gelmesi beklenen amiral gemisi telefonları Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro’yu 1 Aralık’ta tanıtacaktı. Huawei de içinde kulaklık bulunan bir akıllı saat de dahil bazı yeni cihazlarını cuma günü tanıtmayı planlıyordu. Aynı şekilde IQOO 11 serisi ve IQOO Neo7 SE ve MediaTek’in yeni yonga seti Dimensity 8200’ün de 2 Aralık günü tanıtılması amaçlanıyordu.

Etkinliklerin ne zaman gerçekleştirileceğini ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/xiaomi_huawei_iqoo_and_mediatek_postpone_upcoming_product_launches-news-56707.php#image0
5
4
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
4
0
0
0